Nyhed: Samsung udbyder 15,6" OLED UHD display for laptops

Bærbare d.  23. januar. 2019, skrevet af Burgurne 1 Kommentarer.  Vist: 2965 gange.

 

Okay, det vil se skarpt og farverigt ud. Samsung har arbejdet på en 15,6-tommers UHD (3840 x 2160 pixels) OLED-panel beregnet notebook / laptop marked. Masseproduktionen starter næste måned.

Panelerne kommer med et lysstyrkeniveau fra 0.0005 til 600 nits, idet OLED er et dynamisk kontrastforhold på 120.000: 1. Displayet giver et spektrum på 3,4 millioner farver (dobbelte af tilsvarende LCD-paneler), som giver mulighed for mere livlignende billeder, med farver, der opfylder DCI (Digital Cinema Initiatives) -P3-standarden, den specifikation, der er bedst egnet til video streaming.

 

15,6-tommers UHD-panelet er også designet til at holde det komplette DCI-P3-farveskala helt intakt, mens det udsender betydeligt mindre blå bølgelængder, der potentielt kan være skadelige for øjet. Panelet kommer med et 1,7 gange højere farvevolumen sammenlignet med LCD-skærme med tilsvarende størrelse, hvilket forbedrer klarheden ved udendørs visning samtidig med, at billedreduktion forringes udendørs. Desuden maksimerer skærmens slankere og lettere design mobiliteten af ??en OLED-display notesbog over en med en LCD. Samsung Display understregede, at dets 15,6-tommers UHD OLED-panel opfylder den nyeste DisplayHDR True Black-specifikation udgivet af VESA (Video Electronics Standards Association). Med sort farve, der er hundrede gange rigere end den foregående HDR-standard, giver Samsung Displays nyeste panel en meget betydelig forbedring til HDR, idet man skildrer høj kontrast næsten såvel som det menneskelige øje. Samsung Display har ført skærmmarkedet for smartphones ved at muliggøre brugen af ??OLED-teknologier som kantdesign, fuldskærm og fleksible paneler.

 

Kilde og billeder: Guru3d.com

Shadowhunter
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-01-2019 09:10:33
Svar/Indlæg:
5474/39

Den pc vil gerne gennem teste for samsung i forhold til msi. 

Klart min næste bærbar computer på tidspunkt. Skrevet på upgrade liste.