Nyhed: GIGABYTE afslører GeForce® GTX 1660Ti-serien grafikkort

Grafikkort, NVIDIA  d.  25. februar. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 1867 gange.

Pressemeddelse:

 

Taipei, Taiwan den 22. februar 2019 - GIGABYTE, verdens førende producent af premium hardwareproducenter, annoncerede i dag de nyeste GeForce® GTX 1660Ti grafikkort, der drives af NVIDIA TuringTM-arkitekturen. GIGABYTE lancerede 5 grafikkort - AORUS GeForce® GTX 1660Ti 6G, GeForce® GTX 1660Ti GAMING OC 6G, GeForce® GTX 1660Ti WINDFORCE OC 6G, GeForce® GTX 1660Ti OC 6G, GeForce® GTX 1660Ti MINI ITX OC 6G. Disse GeForce® GTX 1660Ti grafikkort bruger ikke kun overklockede GPU'er certificeret af GIGABYTE, men er også bygget med GIGABYTE kølesystemer til spilentusiaster, der forfølger top præstationer og den bedste spiloplevelse.

Det top-of-the-line AORUS GeForce® GTX 1660Ti 6G grafikkort med ultra-luksuskomponenter demonstrerer AORUS forfølgelse af perfektion. AORUS giver en allround køleopløsning til alle centrale komponenter på grafikkortet. AORUS tager sig af ikke kun GPU men også VRAM og MOSFET, for at sikre en stabil overclockoperation og længere levetid. WINDFORCE 3x 80mm kølesystem er den mest innovative køleopløsning, der giver den mest effektive termiske ydeevne til grafikkortet. AORUS-grafik er dedikeret til perfekt kvalitet. Med 5 kompositvarmerør, der direkte berører GPU'en og et fremragende kredsløbsdesign med førsteklasses materialer, hjælper det termiske design ikke kun med at maksimere GPU'ens ydeevne, men giver også mulighed for at opretholde stabil og lang levetid. Derudover integrerer AORUS GeForce® GTX 1660Ti også en stilfuld metalplade med RGB-belysning og leveres med den nyeste RGB Fusion 2.0, som kunderne kan synkronisere forskellige lyseffekter med andre AORUS-enheder.

GeForce® GTX 1660Ti GAMING OC 6G er den bedste Triple fan-løsning til brugere. GIGABYTE-patenteret "Alternate Spinning" og unikke blæserfunktioner er designet til at øge luftstrømmen og er bygget med 3 kompositvarmerør for hurtigt at sprede varme fra GPU'en. Med RGB Fusion 2.0, Ultra-Durable top-grade materialer og beskyttelse bagplade, GAMING OC grafikkort leverer den bedste kvalitet til kunderne.

GeForce® GTX 1660Ti WINDFORCE OC 6G og GeForce® GTX 1660Ti OC 6G er de bedste Dual fan løsninger til brugere. WINDFORCE OC er indbygget med to 100mm fans og OC med to 90mm fans. Med funktioner som alternativ spinning, unik blæser og kompositvarmerør har kunderne den bedste termiske løsning. Desuden giver bagpladen ikke kun en æstetisk form, men forbedrer også grafikkortets struktur for at give fuldstændig beskyttelse.

GeForce® GTX 1660Ti MINI ITX OC 6G er designet til et lille chassis. Med fremragende kredsløbsdesign og avancerede materialer leder GIGABYTE branchen i at minimere længden af det originale grafikkort fra mere end 23 cm til under 17 cm til et kompakt design for at tilfredsstille brugere, som foretrækker et lille chassis og tillader spillere, der forventer stærke ydeevne til at opleve magten i ethvert spil mesterværker.

 

For flere detaljer, besøg venligst den officielle GIGABYTE hjemmeside:
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/

Om GIGABYTE
GIGABYTE, der har hovedkontor i Taipei, Taiwan, er kendt som et globalt førende mærke inden for it-branchen, med medarbejdere og forretningskanaler i næsten alle lande. GIGABYTE blev grundlagt i 1986 som et forsknings- og udviklingshold og har siden ført føringen på verdens bundkort og grafikkortmarkeder. På toppen af bundkort og grafikkort udvidede GIGABYTE sin produktportefølje yderligere til pc-komponenter, pc-periferiudstyr, bærbare computere, stationære pc'er, netværkskommunikation, servere og mobiltelefoner til at betjene alle aspekter af det digitale liv i hjemmet og kontoret. Everyday GIGABYTE sigter mod at "Opgradere dit liv" med innovativ teknologi, enestående kvalitet og enestående kundeservice. Besøg https://www.gigabyte.com/ for mere information.