Nyhed: AMD udgiver første RadeonT Software Adrenalin 2019 Edition Driver

Diverse d.  26. februar. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 1801 gange.

Pressemeddelse:

 

I dag annoncer AMD ny driver til Ryzen ™ med Radeon ™ Vega Graphics-processorer i Radeon Software Adrenalin 2019 Edition-drivere. Som meddelt af AMD CEO Dr. Lisa Su under CES Keynote, tilbyder AMD supplerende support til Ryzen med Radeon Vega Graphics-processorer via AMD.com-driverposteringer. Radeon Software Adrenaline optimerer til hurtig, flydende og responsiv gaming og support til kommende spiltitler med Game Day-0 drivere.

Forbrugerne vil være i stand til at få utrolige drivere, der er designet til at levere stabile og pålidelige oplevelser gennem omfattende kvalitetssikring og tredjepartstestning, og alle bærbare computere og desktops, der drives af Ryzen med Radeon Vega Graphics-processoren, vil blive understøttet af Radeon Settings i Radeon Software. Radeon Settings er one stop-programmet til at konfigurere alle dine grafiske indstillinger, kontrollere efter opdateringer og give feedback til AMD. Optimerede oplevelser leveres med Radeon Settings til Ryzen med Radeon Vega Graphics-processorer, der gør det muligt at konfigurere videoafspilning og spilindstillinger til personlige præferencer.

Vi er glade for at levere denne forbedrede supportmulighed til vores forbrugere, og fortsætter med at levere på vores forpligtelser og hvad forbrugere ønsker med gode erfaringer med AMD Ryzen-processorer. AMD kundeservice er klar til at understøtte teknisk assistance og fejlfinding, og i tilfælde af problemer kan du bruge vores feedback-formular for chauffører (www.amd.com/report) for at sikre, at AMD er opmærksom på situationen.

https://community.amd.com/community/gaming/blog/2019/02/25/elevate-your-amd-ryzen-with-radeon-vega-graphics-processor-experience-to-a-whole-new- niveau-med-amd-radeon-software

I dag er lovende. I dag er driverne her.

Tak
 

JOE COWELL 

Northern Europe PR Manager | EMEA Communications