Nyhed: LIAN LI PC-O11 Dynamic Designet af Razer Collaboration Nu tilgængelig for Pre-Order

Kabinetter d.  01. marts. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 2386 gange.

Pressemeddelse:

Den 1 marts. 2019, Taipei, Taiwan - LIANLI Industrial Co. Ltd., verdens førende producent af aluminium chassis til entusiaster, er i samarbejde med Razer, verdens førende livsstilsmærke for gamere, begejstret for at annoncere, at forudbestillinger til dette specielle samarbejdsprojekt mellem to veteraner i spilbranchen er nu endelig åbne. Siden PC-O11 Dynamic Razer-udgaven første udgave hos COMPUTEX 2018 har fans over hele verden ventet på debut. LIANLI har hørt dig!

Det LIANLI PC-O11 Dynamic Designet af Razer-chassis ser det originale O11-Dynamic-tilfælde under en Makeover i Design By Razer Programmet, hvorved chassiset med utrolig RGB-belysning drives af Razer Chroma. Det er fuldt kompatibelt med Razer Synapse 3, hvilket gør det nemt at synkronisere hele dit spillerum, herunder pc-chassiset. Med Razer Chroma kan LIANLI bringe O11-Dynamic til et helt nyt niveau.

Forordninger til LIANLI PC-O11 Dynamisk Designet af Razer starter den 1. marts i udvalgte detailhandlere og online-partnere. Som en forudbestillingsbonus vil de som bestiller i løbet af denne periode modtage et gratis LIANLI Strimer 24-pin LED RGB PSU-kabel, værd $ 49 kun i to uger og begrænset antal!

Pre-order links:

Newegg: https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIAFST8KU7922&ignorebbr=1

Caseking: https://www.caseking.de/o11d-razer

OCUK: https://www.overclockers.co.uk/o11d-razer

 

 

Co-designet med Razer

Razer og LIANLI arbejdede hånd i hånd med at omforme PC-O11 Dynamic til at give den signatur Razer-touch sammen med fuld støtte til Razers Synapse og Chroma teknologier. Dette gør det muligt for PC-O11 Dynamic at komplimentere gamersystemer, der udnytter Razer-enhederne.

PC-O11 Dynamic Designet af Razer Edition indeholder et par opgraderinger over det standard PC-O11 Dynamic chassis: integreret Chroma RGB belysning i forkanten og bunden giver enestående LED-belysning. Den O11 Dynamic Design Razer har i alt 86 LED'er, 46 foran og 20 nederst på hver side, hvilket giver en overvældende lyseffekt. LIANLI og Razer omfattede også fuld understøttelse af Razers Synapse 3-konfigurationsværktøj samt Razer's Chroma-teknologi, som fuldt synkroniserer alle understøttende hardwarebelysning. Det endelige indtryk er Razer-logoet Lazer Etch på chassisets overflade, hvilket efterlader den ikoniske branding til at tjene som et mærke for spillere.

 

Chroma Lighting til et Immersive Gaming Ecosystem

Spillere, der har kæmpet for en samlet spilopsætning, kan nu nå det med LIANLI O11-Dynamisk designet af Razer Edition-chassis. Razers unikke Chroma belysningssystem gør det muligt for gamere at fordybe sig i et unikt spilmiljø. Belysningen er fuldt tilpasset til synkronisering med alle Razer Chroma-hardware, herunder tastaturer og mus og meget mere af Razers produkter. Sammen med Razers Synapse 3-ens konfigurationssoftware og Chroma-tilpasning kan spillerne opnå uendelige måder for at synkronisere deres belysning, herunder regnbuefarveffekter, musiktilstand og meget mere muligt via Chroma-platformen.

 

For mere information om PC-O11 Dynamic Designet af Razer-chassis, se den officielle produktside her: http://www.lian-li.com/pc-o11-dynamic-razer-edition/

For mere information om licensudviklingsprogrammet Designet af Razer, besøg: https://www.razer.com/designedbyrazer

Synes og følg LIANLIs Facebook-side for at holde dig opdateret: https://www.facebook.com/LianLiHQ/

 

Om LIANLI

LIANLI Industrial Co. Ltd er en aluminium chassis og chassis perifere producent og leverandør af industriel engros samt OEM & ODM tjenester til pc-industrien efter behov. Med over 20 års servicekvalitet, ISO 9001-certificering og et team af professionelle medarbejdere, der er villige til at gøre det yderste for at levere slidstærke produkter af høj kvalitet, der alle understøttes af en 2 års garanti *; Din tilfredshed er garanteret (* betingelser gælder). For at lære mere om LIANLI, besøg deres officielle hjemmeside: http://www.lian-li.com/. Du kan også besøge LIANLI på Facebook eller følge LIANLI på Instagram: @LianLiHQ

Om RAZER

Razer ™ er verdens førende livsstil mærke til spillere.

Det tredobbelte slangemærke af Razer er en af ??de mest anerkendte logoer i de globale spil og esports-fællesskaber. Med en fan base, der spænder over alle kontinenter, har firmaet designet og bygget verdens største gamer-fokuserede økosystem af hardware, software og service.

Razer's prisbelønnede hardware omfatter højtydende gamingudstyr, Blade gaming laptops og den anerkendte Razer Phone.

Razers softwareplatform med over 50 millioner brugere omfatter Razer Synapse (et internet af Things-platform), Razer Chroma (et proprietært RGB-belysningsteknologisystem) og Razer Cortex (et spiloptimeringsapparat og launcher).

I tjenester er Razer Gold en af ??verdens største virtuelle kredittjenester til spillere, og Razer Pay er e-tegnebogen designet til ungdom og årtusinder.

Razer blev grundlagt i 2005 og har to hovedkvarterer i San Francisco og Singapore og har 15 kontorer over hele verden og anerkendes som det førende mærke for spillere i USA, Europa og Kina. Razer er noteret på Hongkongs Fondsbørs (Stock Code: 1337).