Nyhed: Lidt Dracula: MSI Mag Vampiric 010 kabinet

Kabinetter d.  27. marts. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 1018 gange.

MSI har udgivet Vampiric 010. Et ret simpelt kabinet med diskret RGB-belysning på forsiden, som kan være et RGB-tema, der ifølge MSI er "lige så roligt og mystisk som slottet". Um okay?

Desuden symboliserer et front design med dobbeltkantet bue den personlige "medal of honor", som kan projiceres via RGB-belysningen til at repræsentere lavprofil og "klar profil af ens karakter".

På trods af sin navngivning er det ganske lidt Vampyr-relateret, der findes i kabinettet. Midi Tower kabinettet bruger et kompakt ATX layout. Interiøret kan ses gennem et glasvindue, strømforsyningen og HDD-buret (2 × 2,5 / 3,5 ") er skjult af et dæksel, to 2,5" drev pladser er gemt bag bundkortet. CPU-kølere kan være op til 167 millimeter høje og maksimalt 350 millimeter til udvidelseskort som dit grafikkort. Kun I / O-panelet passer på en mere middelalderlig reference: Der tilbyder Vampiric 010 ud over HD-lydstikket kun en USB 3.0-port, men den har to gamle USB 2.0-porte!

Der er plads til at huse op til seks blæsere eller en 280 mm radiator i toppen og en 360 mm radiator foran. Prissætningen er kun 65 USD / EUR.

Kilde og billeder: Guru3D