Nyhed: ASUS annoncerer AiMesh AX6100 Wi-Fi-system (RT-AX92U 2-Pack) WiFi 6

Netværk d.  14. maj. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 1867 gange.

ASUS annoncerede i dag AiMesh AX6100 Wi-Fi-systemet, en komplet Wi-Fi-løsning, der består af to ASUS RT-AX92U trådløse routere.

Med den nyeste Wi-Fi 6 (802.11ax) teknologi, der omfatter en række nye teknologier, der forbedrer Wi-Fi-hastighed og netværkskapacitet, giver AiMesh AX6100 Wi-Fi-systemet ekstremt hurtige, stabile og stærke Wi-Fi-forbindelser, hvor som helst i hjemmet samt fremtidssikker ydeevne og kompatibilitet med nuværende og gamle Wi-Fi-enheder.

Det mest magtfulde mesh-system - Kombinationen af ??ASUS AiMesh og den nyeste Wi-Fi 6 (802.11ax) gør det muligt at bruge ultrafast Wi-Fi til alle tilsluttede enheder.
Wi-Fi 6 (802.11ax) - Seneste Wi-Fi-standard understøtter 160MHz båndbredde og 1024-QAM til hastigheder på op til 6100Mbps - 2,7x hurtigere end 802.11ac 4x4 routere
Fleksibel Wi-Fi til tilsluttede enheder - Tri-band design dedikerer et bånd til router kommunikation og to bånd til enheder for maksimal hastighed og stabilitet
Kommerciel kvalitetsnetværk til hjemmet - AiProtection Pro beskytter alle enheder på netværket og indeholder avanceret forældrekontrol
AiMesh AX6100 Wi-Fi-systemet udnytter hastigheden, kapaciteten og stabiliteten fra Wi-Fi 6 ved at bruge den til backhaul-forbindelsen, som de to routere bruger til at kommunikere med hinanden, hvilket sikrer, at brugerne kan nyde de fulde netværkshastigheder fra deres internetudbyder overalt i hjemmet. Den har også et tri-band-design, der dedikerer et fuldt Wi-Fi-bånd til backhaul-forbindelsen og to fulde bånd til enheden for maksimal ydelse og stabilitet. AiMesh AX6100 Wi-Fi-systemet leveres med kommerciel AiProtection Pro-sikkerhed, der drives af Trend Micro ™, for at sikre, at alle tilsluttede enheder på netværket er sikre på internettet. Denne kraftfulde sikkerhedssoftware leveres med gratis automatiske opdateringer for at sikre at beskyttelsen forbliver aktuel. Den indeholder også avancerede forældrekontrol for at hjælpe forældre med at holde deres børn sikre online samt overvåge og kontrollere internetbrug.

Wi-Fi 6 (802.11ax)

Med den nyeste Wi-Fi 6 (802.11ax) teknologi understøtter AiMesh AX6100 Wi-Fi-systemet 160MHz båndbredde og 1024-QAM for at give ultra hurtige Wi-Fi-hastigheder på op til 6100Mbps - 4804Mbps på 5GHz-2 båndet - RT-AX92U er 2,7x hurtigere end normale 802.11ac 4x4 routere. Ud over at øge Wi-Fi-hastighederne tilbyder Wi-Fi 6-standarden en række andre forbedringer og optimeringer, som adresserer den enorme stigning i antallet af tilsluttede enheder i de seneste år. AiMesh AX6100 Wi-Fi-systemet har en kombination af OFDMA og MU-MIMO-teknologi, der giver op til 4X bedre netværkseffektivitet og kapacitet. Med OFDMA er datakanalen adskilt i mindre underkanaler, så data fra forskellige enheder kan bundtes sammen for at sikre, at der ikke spildes båndbredde. Dette betyder, at en kanal kan transmittere data til flere enheder på samme tid, hvilket forbedrer effektiviteten og reducerer ventetiden. Disse mindre underkanaler gør det også muligt for AiMesh AX6100 Wi-Fi-systemet at give op til 80% større dækning end tidligere generations routere. Hver AiMesh AX6100-router har også to interne Wi-Fi 6-antenner, der er placeret vandret for at forbedre dækningen i flere etagers hjem. Med to routere giver AiMesh AX6100 Wi-Fi-systemet op til 5500 kvadratmeter Wi-Fi-dækning. Wi-Fi 6-standarden hjælper også med at forbedre batteriets levetid for tilsluttede enheder og lidt af en rave. En ny teknologi kaldet Target Wake Time (TWT) tillader transmissioner at blive planlagt, så tilsluttede enheder kan sove i længere perioder, hvilket giver op til 7X bedre batterilevetid. Wi-Fi 6 er fuldt bagud kompatibel med tidligere Wi-Fi-standarder, så brugerne kan tilslutte enhver Wi-Fi-enhed til AiMesh AX6100 Wi-Fi-systemet og nyde en problemfri netværksoplevelse.

 

Kilde og billeder: Guru3D