Nyhed: Corsair lancerer HS35 Stereo Gaming Headset

Lyd d.  27. juni. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 917 gange.

Corsair annoncerede i dag HS35 Stereo Gaming Headset, den seneste tilføjelse til sin populære HS-serie. HS35 leverer højkvalitets lyd og klarhed til en overkommelig pris til spil på flere platforme, herunder pc, Xbox One *, PS4, Nintendo Switch og mobile enheder

Fås i fire forskellige farver - Kulstof, Grøn, Blå og Rød - Det er nemt at matche HS35 til dit valgte spil system eller bare for at passe til din stil. Det er prissat til 44,99 EUR.

Gå ikke ned på kvalitet - HS35 giver fremragende lydkvalitet takket være et par customdefinerede 50mm neodym højttalerenheder, der gengiver et bredere spectrum af lyd i spil, som headsets med mindre enheder kan gå glip af. HS35 store lydkvalitet er parret med en fuldt aftagelig envejs mikrofon, der reducerer omgivende støj, så dit team altid hører dine kritiske opkald og er Discord-certificeret for pålidelig krystalklar kommunikation.

HS35's slidstærke design giver lang levetid - op til år med intens spil. Samtidig giver HS35 god, langvarig komfort, der holder dig skarp, uanset hvor længe du er på slagmarken. HS35 er konstrueret med blødt hukommelseskum, justerbare ørekopper, så det kan sidde i din ideelle position, samt lette materialer, der ikke tynger dig i kampens hede. Med en praktisk volumen justering og lydløs betjening, som er strategisk placeret langs venstre ørekop, kan du justere lyden uden at trække din koncentration væk fra spillet.

Med stærk lydkvalitet og krystalklar mikrofon, langvarig komfort og bred multi-platform-forbindelse er HS35 en fremragende ny allieret i din spilopsætning, uanset hvad du vælger at spille.

* Kan kræve Microsoft 3.5mm adapter (sælges separat).

 

Kilde og billeder: Guru3d.com