Nyhed: DeepCool lancerer MACUBE 550 kabinet

Køling d.  26. juli. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 993 gange.

Deepcool, det førende brand inden for design og fremstilling af CPU-kølesystemer i mere end 20 år, søger altid efter innovative gennembrud for at give den bedste pc-DIY-løsning til de verdensomspændende kunder. Med udgangspunkt i de succesrige resultater i sine tidligere fremhævede computerkabinetter lanceres i dag Deepcool MACUBE 550 sort / hvid i to versioner.

MACUBE 550 er designet til at præsentere et moderne og præcist look. Nye funktionelle design som skjulte luftindtag og magnetisk glasplade hjælper med at fjerne det unødvendige og holder alt enkelt. Med sin diamantbearbejdede kant er den anodiserede aluminiumsstang fastgjort over den hærdede glasplade for at hæve æstetisk værdi og samtidig give bekvemmelighed. Venstre sidepanel er lavet af gråt gennemsigtigt hærdet glas, monteret med permanent magnetisk materiale, der giver op til 24,5 N tiltrækningskraft.

Et unikt ventilationsarray er integreret i højre sidepanel. Det drageskala design tilføjer den dvælende charme ved mystik. Dobbelte luftindtagskanaler er skjult på begge sider af frontpanelet. Med det 6 mm brede, lave dæmpningsdesign giver indtagskanalerne rigelig luftstrøm for dit system til at trække vejret.

Når højre sideplade tjener som indtag, kan skalearrayet sammen med det forreste indtag styrke lufttrykket og hastigheden og derved forbedre køleegenskaberne markant.
Når højre sideplade tjener som udtag (til væskekøler), giver skaleringsopstillingen den korteste og mest effektive luftvej.

Support til bundkort
Mini-ITX / Mico-ATX / ATX / Standard E-ATX (305mm * 276mm max)

MSRP:
MACUBE 550 BK: $ 109.99 USD
MACUBE 550 WH: $ 119.99 USD
Fås i juli, 2019

 

 

Kilde og billeder: guru3d