Nyhed: Thermaltake View 71 Tempered Glass ARGB Edition nu tilgængelig

Kabinetter d.  17. august. 2019, skrevet af Burgurne 5 Kommentarer.  Vist: 889 gange.

Thermaltake, det førende pc-DIY-premiummærke til køling, gamingudstyr og entusiast-hukommelsesløsninger, er stolte over at annoncere det nye medlem af View 71 TG-serien - View 71 Tempered Glass ARGB-udgave. View 71 Tempered Glass ARGB Edition Full-Tower chassis er designet til at udvide arven fra View Series-opstillingen og har tre 140 mm 5 V ARGB fans for enestående ventilation, der kan synkroniseres med bundkortmærker inklusive ASUS, MSI, GIGABYTE og ASRock. De syv drevbakker og modulære drevstativer leverer avanceret lagerkapacitet og fremragende væskekølingudvidelse. Dette elegante chassis bruger svingbare sidepaneler og er indkapslet i firkantede 5 mm hærdet glasplader, så brugerne kan demonstrere deres DIY-håndværk og fremvise deres interne komponenter. Med understøttelse af den nyeste pc-hardware er View 71 TG ARGB Edition ikke kun fascinerende i udseende, men kommer med utallige muligheder for pc-elskere.

 

Firsidet 5 mm tykke hærdet glaspaneler med svingdørdesign
Premium-kvalitet 5 mm tykt hærdet glas garanterer vinduets holdbarhed og tilføjer chassisets samlede styrke. Svingdøre på hver side giver brugerne mulighed for at demonstrere deres DIY-ånd og nyde den ultimative synlighed for interne komponenter. Det er let at installere i kabinettet med et fuldt modulopbygget design og nem fjernelse af svingdøren for fuld adgang.

Praktiske I / O-porte
Det øverste frontpanel i View 71 Tempered Glass ARGB Edition Full-Tower Chassis har to USB 3.0-porte og to standard USB 2.0-porte, der giver direkte adgangspunkter, når det er nødvendigt. RGB-knappen kan skifte gennem syv forskellige belysningstilstande og en række forskellige farveindstillinger.

Lodret GPU-montering
Specielt designet med dobbelt GPU-placeringsmuligheder har View 71 TG ARGB understøttelse af både lodrette og vandrette grafikkortlayouter. Med dobbelt PCI-E-slot-design (og et valgfrit PCI-e-stigerørskabel) kan den medfølgende stigerør GPU-understøtningskonsol ikke kun forhindre grafikkortet i at falde ned, men også hjælpe med at reducere den samlede vægt på bundkortet.

Lodret radiatorvisning (VRV)
Drej standarden på traditionel radiatormontering og få den herlige udsigt over brugerdefineret løkke eller alt-i-en radiatoranvendelser med lodret radiatorinstall. Understøtter korrekt placering til 120 mm- og 140 mm-radiatorapplikationer op til 420 mm i længde og få mere kompatibilitet, når du kobler både CPU- og GPU-køleopløsninger. 

Superior understøttelse af hardware og vandkøling
View 71 TG ARGB Edition har masser af plads til avancerede AIO / DIY vandkølingskomponenter og understøtter alle slags AIO vandkøleløsninger. Det er i stand til at holde op til tredobbelt 420 mm brugerdefinerede vandkølingsradiatorer og op til 360 mm AIO vandkølere. Det vigtigste er, at kassedesignet er optimeret til at give brugerne en hurtig måde at få adgang til drænventilen uden at skulle vippe hele pc'en, når kølemiddel tømmes fra løkken. Desuden maksimerer View 71 TG ARGB-udgaven luftstrømmen med tre indbyggede 140 mm 5 V ARGB-fans. Valgmuligheder for op til tre 120 mm forblæsere, kombineret med to bundmonterede 120 mm blæserpladser og topskinner til montering af op til tre 120 mm eller 140 mm ventilatorer.

DMD: Demonterbar modulær design
Strib dit kabinet til bunds og installer elementer, når du har brug for dem med vores modulopbyggede design. View 71 TG ARGB har modulopbyggede paneler, stativer, konsoller og monteringsarrays. Ikke mere utilgængelige skruehjørner eller -huller, installationen kan være en leg med vores Demonterbare Modular Design.

Tilgængelighed
Thermaltake View 71 Tempered Glass ARGB-udgave Full-Tower Chassis kan nu købes via Thermaltake verdensomspændende netværk af autoriserede detailhandlere og distributører.

 

Kilde og billeder: Techpowerup

MichaelH
 
Overclocker
Tilføjet:
18-08-2019 12:42:23
Svar/Indlæg:
154/0

Hvad betyder: "Med dobbelt PCI-E-slot-design (og et valgfrit PCI-e-stigerørskabel) kan den medfølgende stigerør GPU-understøtningskonsol"? 

For bare lige at påpege et enkelt sted, hvor Google Translate virkelig har fejlet.Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-08-2019 23:10:37
Svar/Indlæg:
5506/1194

With dual PCI-E slot designs (and an optional PCI-e riser cable), the included riser GPU support bracket can not only prevent the graphics card from sagging, but also help reduce the overall weight on the motherboard.

 

Du kan jo lave en bedre oversættelse, hvis du har lyst?noxon
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-08-2019 20:24:40
Svar/Indlæg:
3319/21

PCI-e-stigerørskabel og GPU-understøtningskonsol 🤡

Nogle ting skal bare ikke oversættes 🤣 MichaelH
 
Overclocker
Tilføjet:
20-08-2019 19:54:34
Svar/Indlæg:
154/0

Prøv at høre... Det hedder et PCI Riser cable. Det er det. Det hedder til gengæld ikke et stigerørskabel. At man tager teksten direkte fra Google Translate er én ting. At man angriber folk, for at påpege det, er en helt anden sag. Den teknik kan vi diskutere herfra og til dommedag. Faktum er, at begge dele er et horribelt valg.Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-08-2019 20:11:07
Svar/Indlæg:
5506/1194

IMO er det lige så horribelt at påpege det på den måde det blev gjort af dig, MichaelH. At gøre grin med mig, fordi jeg ikke er så god til engelsk som dig. Synes du selv det er iorden?