Nyhed: MSI lancerer Prestige P100 kabinet & PS341WU monitor

Diverse d.  29. august. 2019, skrevet af Burgurne 1 Kommentarer.  Vist: 898 gange.

I dag lancerer MSI stolt den splinternye Creators Desktop PC & Monitor, Prestige P100 og Prestige PS341WU.

Brug for et prestigefyldt produkt?
Hvis dit arbejde er afhængig af computertunge opgaver som videoredigering, realtidsoprettelse og finjustering af 3D-grafik, multitasking, fotoredigering, ethvert designarbejde eller gengivelse, er der mulighed for at du har brug for kraftig hardware til at arbejde med.

Du kan dog ikke bare dumpe kraftig hardware i dele, der ikke er designet til at håndtere den slags kræfter. 

MSIs Prestige-serie er designet til at trives i et sådant miljø. De har top-of-the-line løsninger, der holder dit system kørende perfekt i lang tid; der leverer pålidelighed uden at gå på kompromis med ydeevnen overhovedet.

“Køn, slank og pakket med af tonsvis af kraft, er Prestige P100 en skabers drømmeskrivebord” - tildelt det bedste skrivebord af COMPUTEX 2019 af Tom’s Guide. MSI er stolt over at have vundet COMPUTEX 2019 Best Choice Category Award. Prestige P100 er det, skaberne var på jagt efter, det hjælper med at skabe med acceleration, præcision og detaljer. Dette mesterværk designet til den mest intense gengivelse og multitasking. ”Med sin friske hvide finish har P100 et meget rent look, det er som noget, du kan finde i en moderne møbelbutik” - vurderet af Laptop Mag. Med det mest innovative og sofistikerede termiske modul til CPU, GPU & PSU, der er integreret med uafhængige luftstrømme og unikt trekantgeometri-design, så Prestige P100 ser ud som en galaktisk tåge på sidepanelerne for at kombinere den bedste termiske løsning & æstetik. Op til den nyeste 9. generation af Intel® Core ™ i9-9900K-processor, 64 GB DDR4-hukommelse og GeForce® RTX 2080 Ti GPU sikrer de hurtigste og mest flydende oplevelser.

CREATOR'S MONITOR, PRESTIGE PS341WU: PURE, AUTHENTIC, LIFELIKE

Creator's Monitor, Prestige PS341WU
“Folk der ønsker, at deres hardware skal se lige så godt ud som det arbejde de producerer, vil kombinere P100 med MSIs nye Prestige PS341WU” - skrev Laptop Mag. Folk søger altid et perfekt værk, men hvad er perfekt? MSI Prestige PS341WU, der omfatter tre CES 2019 Innovation Awards & COMPUTEX d & i Awards 2019, blev inspireret af ideen om perfekt asymmetri. En asymmetrisk cirkel og en buet linje på bagsiden af Prestige PS341WU smelter sammen med den perfekt symmetriske firkant på fronten - integrer seeroplevelsen i skabernes liv og hans / hendes venner eller kunder. Med 34 ”5K2K (5120 x 2160) ultrabred opløsning tillader PS341WU folk at arbejde med et 4K i fuldstørrelsesvindue og et buffer-arbejdsområde for at vise indholdet samtidigt med et arbejdsområde. Det dækker 100% af sRGB-farveudvalget og 98% af DCI-P3-standarden med VESA-certificeret displayHDRTM 600 og Nano-IPS-teknologi, som ikke kun viser rene og realistiske nuancer med en mere nøjagtig farve og et bredere kontrastforhold, der kombinerer til leverer et virkelig kvalitetsbillede, men forbedrer også intensiteten og renheden af ??skærmfarver og den mest dramatiske fordybelse i det fantastiske HDR-indhold.

 

Kilde og billeder: Guru3D og MSI

Had
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-08-2019 13:57:08
Svar/Indlæg:
802/29

Ok, det er fanme et flot kabinet