Nyhed: Corsair lancerer 4866 MHz VENGEANCE LPX DDR4 Memory specielt til AMD Ryzen

RAM d.  12. september. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 905 gange.

CORSAIR, en af verdens førende inden for pc-spiludstyr og entusiastkomponenter, annoncerede i dag tilgængeligheden af et nyt sæt af dets prisvindende CORSAIR VENGEANCE LPX DDR4-hukommelse, der sætter en ny rekord for kommercielt tilgængelig højfrekvens DRAM med clockhastigheder op til utrolige 4.866 MHz. Denne lynhurtige hukommelse er nu tilgængelig i et 2x 8 GB kit, der når sit fulde potentiale i systemer med nye 3. Gen AMD Ryzen Desktop Processorer og X570 bundkort.

VENGEANCE LPX har længe skubbet grænserne for præstationshukommelse og fortsætter denne tradition i dag takket være partnerskabet mellem CORSAIR og AMD. Selvom de nye moduler er fuldt kompatible med de fleste moderne platforme, er de specifikt designet og fuldt testet for at opnå deres rekordstore maksimale frekvens på 4.866 MHz på Ryzen 3000-platformen i ASUS ROG Crosshair VIII Formel, MSI MEG X570 GODLIKE og MSI PRESTIGE X570 CREATION bundkort ved hjælp af deres inkluderede automatiske overclocking-hjælpeprogrammer.
    
Selv når du spiller med maksimale indstillinger, holder det højeffektive VENGEANCE LPX DDR4-hukommelse sæt temperaturerne nede med en inkluderet valgfri VENGEANCE-ventilator til direkte afkøling af hukommelsesmodulerne, der er tilgængelige i sølv, blå eller rød for at matche dit systems stil.

"Vi er glade for, at CORSAIR er den første, der bringer denne hidtil uset hastighed af DRAM på markedet," sagde Reimar Goetze, Senior Manager for Memory Products hos CORSAIR. "Vores loyale følge af pc-entusiaster forventer, at vi altid skubber grænserne til avancerede komponenter, så vi ikke ville nøjes med noget mindre."

For pc-spillere, der ønsker at lyse deres systemer op og alligevel opnå enestående ydeevne, er VENGEANCE RGB PRO DDR4-hukommelse også tilgængelig i frekvenser op til en imponerende 4.700 MHz. Hvert VENGEANCE RGB PRO-modul har ti individuelt adresserbare RGB-LED'er hver, programmerbar gennem CORSAIR iCUE-software til næsten ubegrænsede farver og dynamiske flerlagseffekter, der kan synkroniseres med hele systemet med belysningen på alle kompatible CORSAIR-komponenter og enheder.

Med record-setting-ydelse i dagens mest avancerede systemer skubber CORSAIR VENGEANCE-familien til DRAM grænserne for høj ydelse.

CORSAIR VENGEANCE LPX DDR4-hukommelse og VENGEANCE RGB PRO DDR4-hukommelse er umiddelbart tilgængelige fra CORSAIRs webshop og CORSAIR verdensomspændende netværk af autoriserede forhandlere og distributører.

VENGEANCE LPX DDR4 hukommelse og VENGEANCE RGB PRO DDR4 hukommelse understøttes af en to-års garanti og CORSAIR verdensomspændende kundeservice og teknisk support netværk.

For mere information se https://www.corsair.com/ww/en/Categories/Products/Memory/vengeance-lpx-black/p/CMK16GX4M2Z4866C18  og  https://www.corsair.com/ww/en/vengeance-rgb-pro-memory

 

Kilde og billeder: TechPowerUp.com