Nyhed: Acer H6535i leverer trådløs, prisvenlig 1080p hjemmebiograf

Diverse d.  18. september. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 666 gange.

Acer annoncerede i dag deres Acer H6535i-hjemmebiograf projektor. Denne nye model (3.500 ANSI-lumen) tilbyder trådløs projektion af film, spil og fotos i Full HD til en stor skærm til en overkommelig pris på $ 699.99 MSRP.

Denne DLP LED-projektor med HDMI-indgang kan projicere et kæmpe 7,6 meter billede fra en afstand på op til 11 meter med en høj 3.500 lumen lysstyrke. Sammen med en trådløs dongle2 projicerer den indhold trådløst fra en smartphone eller pc. Miracast3-support muliggør hurtig og let skærmspejling uden at installere en ekstra app. HDMI-, VGA- og USB-porte opretter forbindelse til Android-enheder til let deling af rejsebilleder eller hjemmevideoer.

"Prisen er overkommelig og det giver vores nyeste projektor flere mennesker mulighed for at opleve spændingen ved at nyde film og mere på en stor skærm ud fra komforten i hjemmet," sagde Ronald Lau, Acer America-direktør - stationære produkter. "Der er lysstyrke nok til at projicere indhold i alm dagslys og den fungerer trådløst med forskellige enheder."

Kontrastforholdet på 20.000: 1 giver levende billeder. Selv mørke scener vises tydeligt uden tab af detaljer takket være DynamicBlack ™ -teknologi, som forbedrer billedkontrasten ved at analysere indhold på skærmen ramme for ramme og derefter dynamisk justere lysstyrken for at optimere sorte niveauer. Et zoomforhold på 1,2X maksimerer placeringsindstillingerne for projektoren, mens fire hjørnekorrektion hurtigt og let justerer hjørnerne for at fjerne forvrængning. Integreret ColorBoost3D-teknologi har et optimeret 6-segment farvehjul, avanceret belysning og kraftig billedbehandling for at levere fremragende farvegengivelse og mætning uden at ofre lysstyrken. Derudover forhindrer ColorSafe II farvefald, selv efter tusinder af timers brug. For at forhindre øjets træthed har Acer H6535i Acer BlueLightShield, et justerbart filter, der reducerer emissionerne af blåt lys op til 30 procent. Den har tre filterniveauer til at imødekomme forskellige brugsscenarier.

Acer H6535i har en lang produktlevetid på op til 10.000 timer i ECO-tilstand4 og op til 15.000 timer i ExtremeECO-tilstand. Den er også udstyret med en 2W højttaler og leveres med en fjernbetjening.


Acer H6535i hjemmeunderholdningsprojektor fås pt hos online detailhandlere i USA for $ 699,99 (MSRP).

 

Kilde og billeder: Guru3D.com