Nyhed: Roccats award-winning Vulcan-serie mekaniske spiltastaturer nu tilgængelige

Tilbehør d.  24. september. 2019, skrevet af Burgurne 2 Kommentarer.  Vist: 881 gange.

Pressemeddelse:

San Diego, Californien - 24. september 2019 - ROCCAT, Turtle Beach's (Nasdaq: HEAR) Hamborg, Tysk-baserede pc-division annoncerede i dag to nye versioner af den anerkendte Vulcan-serie, mekaniske pc-spiltastatur, der nu er tilgængelige for pc-entusiaster, der ønsker at forbedre deres tastaturevner i spil.

Vulcan 121 AIMO er udstyret med en slank, sort aluminiumsplade og debuterer en ny, hastighedsoptimeret version af ROCCATs proprietære mekaniske Titan-taster. Navngivet Titan Switch Speed, registrerer disse nye kontakter tastetryk op til 30% hurtigere end standardtaster. Derudover er Vulcan 122 AIMO den nye Arctic White-version af det originale prisvindende Vulcan 120 AIMO - udnævnt til det bedste spiltastatur fra 2019 af WIRED. Med en anodiseret aluminiumplade og Titan Switch Taktile mekaniske taster, der registrerer tastetryk op til 20% hurtigere end standardtaster. Både Vulcan 121 AIMO med Titan Switch Speed switches og Vulcan 122 AIMO er nu tilgængelige hos førende detailhandlere i hele Europa og Asien og vil være tilgængelige i Storbritannien i oktober for en MSRP på 169,99 €, 1.249 DK, 1.769 SEK, 1.599 NOK .

”ROCCATs Vulcan-seriens tastaturer ser ud og føles fantastiske og giver pc-spillere en fordel i konkurrencen, fordi de er hurtigere, hvorfor vi mener, at de er de bedste gaming-tastaturer der er tilgængelige,” sagde Juergen Stark, administrerende direktør, Turtle Beach. ”Siden sin debut er Vulcan allerede blevet et af de tre bedst sælgende gaming-tastaturer i Tyskland og et bedst sælgende produkt i sit prisniveau, og har modtaget adskillige priser, herunder iF Design Award i 2019 for sin produktkategori, som såvel som det nyeste 'Bedste gaming-tastatur' -pris fra WIRED. ”

René Korte, administrerende direktør for PC-produkter på Turtle Beach tilføjede, ”Vi introducerede den originale Vulcan 120 AIMO på Computex 2018, og den umiddelbare ros, som det fik fra deltagere og korrekturlæsere, var et stærkt vidnesbyrd om det fantastiske produkt, det er. Vores Vulcan-tastaturer er slanke, præcise og smukke spilværktøjer designet til at give dig en fordel i konkurrencen. Tilføjelse af de nye, endnu hurtigere Vulcan 121 AIMO- og Vulcan 122 AIMO-varianter var svaret på, hvad fans har bedt om, og nu har de flere muligheder for at finde den rigtige Vulcan, der passer til deres stil. ”

Efter succes med Titan Switch Tactile, der blev introduceret med den originale Vulcan 120 AIMO, tilbyder ROCCAT nu en ny, endnu hurtigere mulighed med Vulcan 121 AIMO. Titan Switch Speed er bygget til hastighed og har et forkortet 1,4 mm betjeningspunkt (3,6 mm afstand), som hjælper den med at reagere over 30% hurtigere end standardtaster og skubber grænserne for hastighed uden at ofre præcision. Kontakterne aktiveres med en stor 45g kraft for at minimere utilsigtede tastetryk, hvilket gør tastaturet perfekt til spil. Derudover, ROCCAT's Vulcan 122 AIMO, der afslutter sin nuværende Ash Black og Artic Whitetheme, er den Arctic White-version af den prisvindende Vulcan 120 AIMO. Som sin forgænger har Vulcan 122 AIMO ROCCATs egne Titan Switch Taktile mekaniske taster med et aktiveringspunkt på 1,8 mm for en samlet afstand på 3,6 mm. Det er godt afbalanceret mellem skarphed og hastighed - 20% hurtigere end standard - og er lydløs, men alligevel med et mærkbart stød.

Vulcan 121 AIMO og Vulcan 122 AIMO har også en magnetisk aftagelig håndledsstøtte og lavprofildesign for forbedret ergonomi, hvilket gør dem velegnede i lange perioder af spilletid og fungerer som den bedste platform til ROCCATs unikke AIMO-belysningsmotor. Hver Vulcan-tastaturskifte har en individuelt konfigurerbar LED med lang levetid, der er i stand til at vise 16,8M farver i en række specialeffekter, og dens funktionalitet vokser baseret på antallet af AIMO-aktiverede tilsluttede enheder. AIMO-belysningen reagerer organisk baseret på brug og præsenterer avancerede belysningsscenarier uden behov for konfiguration.

For mere information om ROCCAT's sortiment af tysk-konstrueret pc-spiltilbehør af høj kvalitet, besøg https://roccat.org. For den nyeste information om Turtle Beach-produkter, tilbehør og historier, kan du besøge Turtle Beach-webstedet på www.turtlebeach.com og Turtle Beach-bloggen på https://blog.turtlebeach.com. Fans kan også følge Turtle Beach på Facebook, Twitter og Instagram.

For yderligere info se her for Vulcan 121 AIMO https://en.roccat.org/Keyboards/Vulcan-121-AIMO og her for Vulcan 122 AIMO https://en.roccat.org/Keyboards/Vulcan-122-AIMO

Die_Happy
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-09-2019 19:34:56
Svar/Indlæg:
3385/80

OKAY TAK FOR INFOBurgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-09-2019 22:36:38
Svar/Indlæg:
5568/1198

VELBEKOMME 😎 

Caps lock i overskrift var en smutter 👽