Nyhed: Noctua introducerer chromax.black CPU-kølere

Køling d.  09. oktober. 2019, skrevet af Burgurne 1 Kommentarer.  Vist: 712 gange.

Noctua introducerede i dag de længe ventede helt sorte versioner af dets prisvindende NH-D15, NH-U12S og NH-L9i CPU-køler. Mens Noctua forbliver tro mod den succesrige formel for de originale modeller, kombinerer de nye chromax.black versioner med deres sorte fans og sortbelagte køleplader den samme signatur dvs. stille køleegenskab med et slankt stealth-look.

Den nye NH-D15 chromax.black, NH-U12S chromax.black og NH-L9i chromax.black er identiske med de almindelige modeller undtagen farven: Med sort coated heatsinks, sorte fans med sorte antivibrationspuder, sort fan klemmer eller ventilatorskruer og sorte monteringsdele, de er bogstaveligt talt sorte fra top til tå. Takket være gennemgribende optimeringer af belægningsmaterialet og processen giver chromax.black-modeller den samme, berømte stille køleydelse som deres almindelige, ikke-coatede kolleger. Disse versioner af NH-D15 chromax.black og NH-U12S chromax.black begynder at sælges via Amazon, så snart Linus Tech Tips-begrænsede udgaver er udsolgt og via andre salgspartnere i slutningen af ??oktober.

Ud over de tre nye chromax.black køligere modeller introducerede Noctua også de nye NA-SAVP3 antivibrationspuder i sort, blå, grøn, rød, hvid og gul. Disse puder er kompatible med alle NF-A15-line fans, såsom dem, der er forudinstalleret på NH-D15 chromax.black, hvilket gør det muligt for brugere at farve-tilpasse deres kølere til individuelle build-køligere ordninger. NF-F12 ventilatoren på NH-U12S chromax.black kan tilpasses farven ved hjælp af de eksisterende NA-AVP1 puder. Derudover er begge modeller kompatible med NA-HC1 / NA-HC2 (NH-U12S) og NA-HC3 / NA-HC4 (NH-D15) køleplade samt chromax-linie NA-EC1 og NA-YC1 kabler, som muliggør yderligere visuel tilpasning.

 

Kilde og billeder: Guru3D.com

Waskus
 
Superbruger
Tilføjet:
10-10-2019 11:11:23
Svar/Indlæg:
393/3

De er endelig gået væk fra de gyslige farver. For hold da op hvor var deres blæsere grimme. Har endda 3 af dem liggende.