Nyhed: Sennheiser introducerer GSP 370 Wireless Gaming Headset

Lyd d.  15. oktober. 2019, skrevet af Burgurne 2 Kommentarer.  Vist: 925 gange.

Headsættet har en trådløs forbindelse med lav latens, en praktisk kabelfri opsætning, der tillader stor mobilitet og et rent skrivebord. 

GSA 370-donglen giver en trådløs forbindelse med lav latens til headsettet for at sikre en pålidelig transmission med næsten nul forsinkelse. Dette gør dette gaming headset til en ideel match til spil, hvor hurtige responstider er nøglen. USB-donglen er kompatibel med pc, Mac og Sony PlayStation 4.

Integreret digital lydbehandling forbedrer lydoplevelsen og giver brugerne enestående basydelse og akustisk klarhed. For en mere personaliseret lydoplevelse tilbyder Sennheiser Gaming Suite til Windows® forskellige surround sound-tilstande, en equalizer, mikrofonindstillinger og "klar til brug" forudindstillet settings til typiske genrer og lejligheder, så du kan justere lyden til dine egne præferencer.

Som alle andre Sennheiser Gaming-headset har GSP 370 en kvalitets-mikrofon, der aktivt minimerer baggrundsstøj og kan dæmpes ved blot at løfte bomarmen. Spillelyden er synkroniseret med Windows-lydstyrkekontrollen og kan justeres intuitivt via en integreret volumen på ørekoppen.

Takket være lavt strømforbrug og et langvarigt integreret batteri har GSP 370 en enestående batterilevetid på op til 100 timer: Spillere, der gennemsnitligt spiller seks timer om ugen, kan spille i fire måneder med dette trådløse headset, inden det skal oplades. GSP 370 oplades via mikro-USB (kabel medfølger i kassen) og kan bruges under opladning.

Pris og tilgængelighed Sennheiser GSP 370 er nu tilgængelig i Sennheiser's webshop til en anbefalet detailpris på 1500,-Dkr. 

For mere info se her: https://da-dk.sennheiser.com/gaming-headset-wireless-gsp-370

Kilde og billeder: Guru3D.com

loopdk
 
Superbruger
Tilføjet:
16-10-2019 16:57:34
Svar/Indlæg:
1326/203

Det lyder godt og til en fornuftig pris Anomynous
 
Superbruger
Tilføjet:
17-10-2019 09:59:55
Svar/Indlæg:
368/14

Spillere, der gennemsnitligt spiller seks timer om ugen, kan spille i fire måneder med dette trådløse headset, inden det skal oplades.

 

But lets be honest... mange af os kvitterer med dette eller mere på en enkelt dag... og hvornår laver de et open back trådløst headset og dropper de der klamme læder puder. De har i sandhed taget et skridt frem og ti tilbage med deres GSP-serie. Zzzz