Nyhed: Philips 346B1C

Skærme d.  17. oktober. 2019, skrevet af cmnielsen 0 Kommentarer.  Vist: 1007 gange.

Philips 346B1C

 

København 16. oktober 2019 MMD, førende skærmspecialist og licenspartner for Philips monitorer, lancerer den nye Philips 346B1C, en 34" buet UltraWide LCD-skærm med VA-panel og USB-C.

Overdådige billeder
Philips 346B1C er udstyret med flere spændende teknologier, der giver en enestående seeroplevelse. CrystalClear, UltraWide QHD 3440 x 1440 pixel billeder og et luksuriøst bredt format, størrelse 21:9, muliggør side-om-side sammenligninger og XXL-visning af regneark. Desuden giver MultiView-teknologien brugerne mulighed for at arbejde på flere enheder samtidigt, f.eks. bærbar og PC, og en MultiClient integreret KVM-switch giver dem mulighed for at styre to separate PC'er ved hjælp af én enkelt skærm-tastatur-mus konfiguration. For dem, der ynder at blande forretning med fornøjelse, tilbyder denne skærm også Adaptive-Sync-teknologi, der garanterer lynhurtig responstid og flydende spil-oplevelse.

Magien ved USB-C

Philips 346B1C kommer med en indbygget USB-C dockingstation med strømforsyning, hvilket betyder, at brugerne kan drage fordel af funktionaliteter som nem docking med ét kabel og mulighed for at tilslutte en bærbar computer til skærmen, så man kan se video i høj opløsning og få superhurtig dataoverførsel, selv når den bærbare genoplader.

Futuristiske funktioner
Hvert minut tilbragt foran Philips 346B1C bør være et behageligt et. Derfor er skærmen udstyret med en bred vifte af funktioner, der forbedrer komforten. Flicker-Free-teknologi og LowBlue-tilstand giver en væsentligt bedre visuel oplevelse, mens du arbejder; EasyRead-tilstanden giver en læseoplevelse som hvis man læste fra et stykke papir; Og dernæst en 180° svingbar, vipbar og højdejusterbar stander med VESA-beslag. En indbygget strømsensor registrerer og tilpasser sig til menneskelig tilstedeværelse, hvilket reducerer energiomkostningerne med op til 80%. Og så er den kviksølvfri, blyfri, EnergyStar 7.0, RoHS og TCO-certificeret.

Philips 346B1C monitoren er tilgængelig i november 2019 med en vejledende udsalgspris på 4 469 DKK.

Flere oplysninger om Philips-skærme: https://www.philips.dk/c-m-so/skaerme