Nyhed: Crucial afslører sin første eksterne X8 USB SSD - læser 1050 MB / sek

Solid state disk d.  27. oktober. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 882 gange.

MICRON INSIGHT - Crucial, Microns førende globale mærke til hukommelse og storage, annoncerede i dag Crucial® X8 Portable SSD. Dette nye produkt skaber en spændende ny kategori inden for Crucial's prisvindende portefølje af pålidelige og højtydende SSD'er.

”Nu, mere end nogensinde, ønsker forbrugere ubegrænset adgang til deres vigtige data,” sagde Teresa Kelley, vicepræsident og general manager for Micron Consumer Products Group. ”Med fremkomsten af hurtigere computere, udbredt fotodeling og større spilstørrelser er det tid til at udvikle sig til hurtigere og mere pålidelige opbevaringsløsninger. Crucial X8 udnytter den uovertrufne kvalitet og den gode integration af Micron for at give uovertruffen værdi for vores kunder. ”

Crucial X8 leverer imponerende ydeevne i et elegant kabinet bygget med en holdbar unibody-kerne. Med læsehastigheder på op til 1.050 MB / s fungerer drevet 1,8 gange hurtigere end lignende bærbare SSD'er inden for samme priskategori og op til 7,5 gange hurtigere end bærbare harddiske.

X8 fungerer med en række enheder, herunder pc'er, Mac, PS4, XBOX Ones, iPad Pro, Chromebooks og udvalgte Android-enheder via USB 3.2 Gen2 interface. Ud over dets omfattende kompatibilitetsfunktioner tilbyder Crucial X8 en række andre fordele:

Hurtige overførselstider og høj kapacitet for forbrugere, der opbevarer fotos, videoer og dokumenter, samt sammenlægning af musik og videosamlinger
Alsidighed for rejsende, der ønsker at se videoer, mens de er frakoblet fra internettet
Nem ekstra lagerplads for spillere, der ønsker hurtig adgang til hele deres spilbiblioteker
”Bygget med Micron NAND er hver Crucial SSD konstrueret af en betroet leder inden for innovation i flashhukommelse,” fortsatte Kelley. "Uanset om du bevarer familiehukommelser, udvider din spilopbevaring eller accelererer arbejdsgange, giver X8 dig den hastighed, holdbarhed og sikkerhed, du har brug for."

Som et brand af Micron, en af de største flash-lagringsproducenter i verden, er Crucial SSD'er designet og bygget med den samme Micron-kvalitet og tekniske innovation, der har produceret nogle af verdens mest avancerede hukommelses- og lagerteknologier i 40 år. Crucial's prisvindende SSD'er gennemgår tusinder af timers validering af Micron før frigivelse og omfattende SSD-kvalifikationstest inden markedsudgivelse. Crucial X8 er drop-proof op til 7,5 fod, understøttet af en tre-års begrænset garanti og fås i kapaciteter på 500Gbyte eller 1 TB på uk.crucial.com og gennem udvalgte globale partnere. For mere information, gå til essential.com/X8.

 

Kilde og billeder: Guru3D.com og Crucial