Nyhed: Sharkoon annoncerer TG6 RGB Midi-tower Chassis

Kabinetter d.  29. oktober. 2019, skrevet af Burgurne 2 Kommentarer.  Vist: 692 gange.

Sharkoon Technologies er en international leverandør af pc-komponenter og perifere enheder, der tilbyder ydelse til en rimelig pris. Sharkoon introducerer et nyt midi ATX-tårn, TG6 RGB. Dette kabinet kombinerer det elegante look af glas med et rummeligt interiør, hvor der er plads til et vandkølingssystem. Derudover sættes de installerede komponenter perfekt i scenen af de fire forudinstallerede 120 millimeter ventilatorer med deres flerlags RGB-belysning.

De fire forudinstallerede 120 millimeter adresserbare RGB-fans giver den nødvendige luftstrøm. Tre af dem er foran i kabinettet og en bagpå. Takket være det nye, modulære rammedesign er der ingen skruer på ventilatorerne. De gummierede kontaktpunkter og de aerodynamiske blæser giver stille kørsel og en høj luftmængde. Valgfrit kan der installeres yderligere tre 120 millimeter eller to 140 millimeter ventilatorer under toppanelet. For at beskytte ventilatorerne og hardware mod støv og snavs har top-, bund- og frontpanelerne alle aftagelige filtre, hvor toppanelfilteret monteres magnetisk.

Kølerinstallation er let
Med en monteringshøjde på op til 5,2 centimeter giver fronten af kabinettet tilstrækkelig plads til installation af en radiator. Installation af varmevekslere eller ventilatorer er både nyskabende og let takket være en helt aftagelig ventilatorbakke. Med dette kan en 360 millimeter radiator monteres hurtigt og nemt, hvilket gør TG6 RGB mere end ideel til installation af vandkøling.

Flerlags RGB-belysning
Spektakulær RGB-belysning leveres af de fire forudinstallerede 120 millimeterventilatorer med flerlagsbelysning. Disse er udstyret med omringende adresserbare LED'er på tre niveauer, hvilket giver flerlagseffekter. Desuden leveres kabinettet med en forudinstalleret RGB-controller til op til otte LED-komponenter. Dette muliggør kontrol af farve og effekt af de fire ventilatorer og om ønsket fire yderligere LED-komponenter via synkroniseringssoftwaren på kompatible bundkort. Systemkortene skal have forbindelser med 5V-D-kodet-G eller 5V-D-G pinouts. Men selvom hovedkortet ikke har nogen forbindelse til adresserbare LED'er, kan der stadig vælges adskillige lyseffekter. Til dette formål er en dedikeret knap tilgængelig på toppen af kabinettet.

Hærdet glas til den bedste udsigt
Ikke kun sidepanelet, men også fronten af TG6 RGB er lavet af hærdet glas, hvilket giver et uhindret billede af den installerede hardware. Kun strømforsyning, kabling og datalagringsdrev forbliver skjult i tunnelen eller bag bundkortbakken, hvilket bidrager til en ryddig hardwareinstallation. HDD / SSD-buret i tunnelen kan også placeres fleksibelt takket være de ekstra lange åbninger i bundpanelet for at skabe for eksempel mere plads til en frontradiator. For et pænt og sikkert greb er sidepanelet fastgjort med tommelfingerskruer på bagsiden af kabinettet. Ingen skruer er således synlige på selve glasset.

Masser af plads til komponenter
TG6 RGB giver plads nok til komponenter som grafikkort med en længde på op til 40 centimeter, en CPU-køler med en højde på op til 16,7 centimeter og strømforsyninger med en maksimal længde på op til 20,5 centimeter. Derudover finder op til tre 3,5 "eller fire 2,5" drev plads i pc-kabinettet.

For mere information, se her: https://en.sharkoon.com/product//28221#desc

 

Kilde og billeder: TechPowerUp.com og Sharkoon

neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
30-10-2019 11:56:00
Svar/Indlæg:
1126/307

Ser sgu ikke helt ringe ud, er der noget om hvad prisen kommer til at ligge på?Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-10-2019 15:48:14
Svar/Indlæg:
5568/1198

I.flg   https://www.kitguru.net/compon... er prisen sådan:

The Sharkoon TG6 RGB is available immediately with a suggested manufacturers price of 84.90€.