Nyhed: Synology introducerer DiskStation DS120j

NAS Server d.  04. november. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 849 gange.

Synology lancerede DiskStation DS120j, en kompakt enkelt-bay netværkslager (NAS) designet til at gemme og beskytte dine personlige data.

"DS120j er let at konfigurere, så brugerne kan tage backup af fotos og videoer på deres mobile enheder," sagde Michael Wang, produktchef hos Synology Inc. "DS120j pakker mange af Synology's alsidige softwarefunktioner til et overkommeligt prispoint, hvilket gør det til et smartere valg over ikke-administrerede, eksterne lagerenheder. "

Begynd at beskytte dine data
Med Synology Drive kan du nemt tage backup af dine filer på computere og synkronisere dem på forskellige enheder. Synology's QuickConnect-funktion muliggør sikker når som helst og hvor som helst filadgang uden at skulle gennemgå en kompleks netværkskonfiguration.

De vigtigste funktioner inkluderer:

Organiser og nem adgang til eller del dine filer
Mac Time Machine support
Stille og energieffektiv drift
Drives af Synology DiskStation Manager
DS120j kører på DiskStation Manager, Synology's prisvindende platform til datastyring. DiskStation Manager leveres komplet med indbyggede sikkerheds- og tilgængelighedsværktøjer og har vundet PCMag Business Choice-pris seks gange og har toppet den mellemklasse NAS-kategori i TechTargets undersøgelse af opbevaringsløsninger.

For mere information om DS120j, kan du besøge https://www.synology.com/en-global/products/DS120j#specs

 

Kilde og billeder: Guru3D.com