Nyhed: Cherry tastatur med indbygget sikkerhed

Tilbehør d.  28. november. 2019, skrevet af Burgurne 1 Kommentarer.  Vist: 899 gange.

PRESSEMEDDELSE:

Sikkerhedstastatur med tastekryptering, integreret smartcard og RF / NFC-læser
Auerbach, 27. november 2019 - CHERRY, specialist i perifere enheder til computerinput, annoncerer SECURE BOARD 1.0 med tastekryptering. Tastaturet har også en integreret læser til smartcards og RF / NFC-kompatible kort eller tags.

Integreret kortlæser med høj understøttelse af sikkerhedsstandarder
Integreret i SECURE BOARD 1.0 er en terminal til pc / SC-smartkort og kort eller tags med en RF / NFC-interface. Klasse 2-læseren muliggør læsning og skrivning af ISO 7816 og ISO 14443 A / B-kompatible kort. Det numeriske tastatur giver mulighed for sikker, alfanumerisk pinkode.

Sikker tilstand takket være godkendelse og kryptering
Secure Mode giver ekstra sikkerhed: Tastaturets ægthed verificeres med et certifikat, og tastetryk er krypteret. Dette gør det umuligt for hardware keyloggers at få adgang til følsomme data og adgangskoder. Ved at blokere standardtastaturkanalen "Dårlig USB" forhindres angreb: USB-enheder, der genkendes af operativsystemet som tastaturer, kan ikke længere injicere uautoriseret kode. Secure Mode er især nyttig ved enkle klienter, der kører Linux, som understøtter denne funktionalitet. En løsning til Windows er i øjeblikket under udvikling.

Pladsbesparende og ergonomisk terminal-tastaturløsning
Ved at kombinere et pålideligt kontortastatur med en sikker kortlæser elimineres behovet for en ekstra terminal og kræver mindre bordplads. Derudover forbliver både kortet og terminalen synligt på alle tidspunkter. SECURE BOARD 1.0 tilbyder nøglekapper med slidbestandig laserinskription, som kan modstå års hård brug af kontoret uden tegn på slid.

Tastaturet har et fladt, ergonomisk design i henhold til de tyske BGI-650 designretningslinjer for arbejdsstationer, mens "Blue Angel" -certificering garanterer, at dette tastatur er et miljøvenligt og bæredygtigt produkt. SECURE BOARD 1.0 er også kompatibel med alle FIPS-201 krav.

SECURE BOARD 1.0 fås til en anbefalet salgspris på € 69,99 / £ 64,99. Komplet Datasheet på engelsk kan ses her: https://newsletter.technikpr.de/t/r-l-jdtilln-kitkdjvyd-h/

Gazivodo
 
Overclocker
Tilføjet:
01-12-2019 13:04:30
Svar/Indlæg:
182/4

ÆV, havde ellers lige håbet, det var Cola/Kaffe-sikkerhed...