Nyhed: AMD RX 5600 XT Benchmarks listet i 3DMark Database

Grafikkort, AMD/ATI d.  26. december. 2019, skrevet af cmnielsen 0 Kommentarer.  Vist: 781 gange.

AMD RX 5600 XT Benchmarks listet i 3DMark Database

Det virker til, at frigivelsen af AMD Radeon RX 5600 XT er lige op over. Hvor både AMD og Gigabyte bekræfter kortets eksistens via forskellige SKU / EEC-applikationer, er det næsten helt sikkert på vej. Den eneste lille overraskelse er, at det måske kommer lidt hurtigere, end vi havde regnet med.

I en rapport via Videocardz har et antal benchmark-poster i 3DMark-databasen imidlertid tilsyneladende givet os et smugkik af dets præstationser, og det ser godt ud!

AMD Radeon RX 5600 XT grafikkort

Da grafikkortet i databasen endnu ikke officielt er anerkendt, synes dette dog til at være en af de bedste indikatorer for, at dette faktisk er Radeon RX 5600 XT. Vi kender ikke til, at et andet lignende skulle være på vej for tiden.

Så hvordan yder det i forhold til det tidligere 5500 XT? Hvis resultaterne er noget vi kan forvente, så er ca. 30-35% hurtigere. Et ret bemærkelsesværdigt spring i ydelsen.


Det ville være retfærdigt at sige, at selvom 5500 XT måske har været et anstændigt kort, ødelagde AMD det med prisen. I betragtning af at det koster ca. 50 £ mere end et standard RX590 (uden en masse ekstra ydelse) er det svært at retfærdigøre købet.

5600 XT ser imidlertid ud til at være nogethelt andet. Disse resultater indikerer, at selv om det ikke er helt på 5700 XT-niveau, er det stadig markant bedre end 5500 XT.

Med en forventet offentliggørelse ved CES 2020 inden for et par uger, er det ikke længe vi skal vente, før vi finder ud af, hvad vi kan forvente af dette nye grafikkort.

Hvad synes du, er det et kort du kunne tænke dig? - Fortæl os det i kommentarerne!