Nyhed: CES: Razer viser modulært Tomahawk Gaming Desktop

Komplet System d.  08. januar. 2020, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 553 gange.

Tomahawk N1 huser Intel NUC 9 Extreme Compute Element med et modulopbygget design. Aluminiumshuset har hærdet glas på begge sider, så den lodret monterede GPU er synlig.

I et hjemmekontor frigør dette kompakte 10 liters chassis rigelig plads på skrivebordet for at opretholde en minimalistisk æstetik med rene linjer. Razer Tomahawk har en kraft, der trodser dens størrelse. Razer Tomahawk Gaming Desktop er bygget på Intel® NUC 9 Extreme Compute Element og er udstyret med op til en Intel® 9th Gen i9-9980HK 8-Core-processor og leverer hurtig ydeevne til AAA-spil titler, oprettelse af indhold og streaming, mens dens NVIDIA GeForce RTX 20-serie grafik understøtter en fuldt optimeret ray-tracing oplevelse.

Med sit modulopbyggede design, kræver det kun et par enkle trin til at udskifte hardware som f.eks. grafikkort eller harddiske. Af samme grund kræver det minimal indsats at holde dette system fri for støv o.lign. Razer Tomahawk N1-chassiset vil være tilgængeligt som en selvstændig mulighed for spilentusiaster og systemintegratorer, der ønsker at bygge deres egen brugerdefinerede rig. Razer Tomahawk N1-chassis er lavet af en aluminiumsramme omgivet af to ruder af hærdet glas, så du kan beundre systemets indre funktion. For at sikre optimal effekt og ydeevne leveres Razer Tomahawk N1 Chassis forinstalleret med en industristandard SFX strømforsyning. Alle nøglekomponenter hviler på den designede slæde, der giver brugerne let adgang til installation og opgraderinger.

 

Kilde og billeder: Guru3d.com