Nyhed: Ausounds annoncerer AU-X ANC-plane hovedtelefoner og AU-Stream Hybrid True Wireless Earbuds

Lyd d.  18. februar. 2020, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 789 gange.

 

Ausounds annoncerer AU-X ANC-plane hovedtelefoner og AU-Stream Hybrid True Wireless Earbuds

 

 

Ausounds er en spiller på lyd-markedet som udbyder af detailprodukter, men grundlæggerne har årtiers erfaring i musikindustrien og har skabt løsninger til musikere i et stykke tid nu. Virksomheden inviterede TechPowerUp til at tjekke mærket såvel som deres nye produkter på CES 2020, og TechPowerUp modtog invitaionen i et forsøg på at kaste mere lys denne nye spiller på lyd-HW detail-markedet. De tog sig tid til at introducere deres nye AU-X aktive Planar hovedtelefoner, som indeholder 1 54 mm enhed på hver ørekrop og fire støjdæmpende mikrofoner, der arbejder i en hybridtilstand for at give mulighed for op til 28 dB af ANC. Hovedtelefonerne har et stort lydbillede og i den begrænsede test bød de på fremragende adskillelse mellem de mellemhøje toner, især når det kommer til jazz og klassisk musik.

AU-X ANC Planar-hovedtelefoner har dobbelte mikrofoner også til opkald / lydudgang, et inkluderet batteri på 800 mAh med en nominel 25 timers batterilevetid, som virksomheden hævder at være på den konservative side (tænk nærmere på 28 timer), og touch på ørekop til kontrol af volumen og medieafspilning. Bluetooth 5,0 og 3,5 mm aux-indgange komplementerer hovedtelefonerne til dagens HW, og hovedtelefonerne har AptX-HD + Hi-Res-certificering, der er klassificeret som 20 Hz-40 KHz frekvensrespons, 32 Ω impedans, en SPL på 98 +/- 3 dB og 280 gram i masse med proteinlæderørepuder, der ligner dem i Bose QC35. AU-X-hovedtelefoner koster $ 299,95 og kan sendes i marts 2020. Læs forbi pausen for mere om deres lige så nye AU-Stream Hybrid ørepropper.

Brug af fire støjdæmpende mikrofoner forfra og bagfra er det Ausounds kalder hybrid støjdæmpning, og de har deres første produkt, AU-Stream, med denne teknologi i AU-Stream Hybrid ægte trådløse ørepropper. Disse er en del af deres AU-Stream produktopstilling og kommer i fire farveindstillinger af rød, guld, mørkegrå og sort, hvoraf de første tre har en blank finish og den sorte kommer i mat. Disse har 9,2 mm titaniumdrivere med den samme hybridstøjdæmpning som i AU-X, en frekvensrespons på 20 Hz-20 KHz, en 32 Ω-impedans, en SPL på 100 dB og vejer 6,5 gram for hver ørepropp. Den samlede batterilevetid er en nominel døgn (~ 14 med ANC), men bemærk, at dette inkluderer battericykler med tilladelse til opladningssagen, som det er tilfældet med et typisk ægte trådløse øretelefonsæt i 2020. Individuel anvendelse kan variere fra 5-6 timer, men vi sigter mod at teste dette selv for at være sikre. Disse lød bedre til jeres virkelig med rockmusik end jazz, især sammenlignet med den plane AU-X, men var stadig ret imponerende for formfaktoren. AU-Stream Hybrid koster $ 189,95 og afsendes 1. februar 2020.

https://www.techpowerup.com/forums/threads/ausounds-announces-au-x-anc-planar-headphones-and-au-stream-hybrid-true-wireless-earbuds.262838/