Nyhed: Kolink lancerer 'Big Chungus' pc-kabinetter

Kabinetter d.  15. januar. 2020, skrevet af Burgurne 2 Kommentarer.  Vist: 940 gange.

Big Chungus er navnet på dette spektakulære kabinet fra Kolink, hvor næsten alle andre kabinetter ligner en sammenligning. Når du viser din hardware fra alle sider, er kabinettet ideel til at vise en brugerdefineret vandkølingssløjfe - og det faktum, at den enorme kasse giver masser af plads, skader heller ikke. De anvendte materialer er førsteklasses: De to sider, forsiden og endda låg er lavet af subtilt tonet hærdet glas. Basen med I / O-panelet er lavet af aluminium. Rammen bruger 1,0 mm tykt sort pulverlakeret stål. Det usædvanlige design fra Kolink opnåede et unikt kabinet med unik belysning, og de fem forinstallerede digitalt adresserbare 120 millimeter RGB-LED fans og to ARGB-LED strips understreger kun dens unikke karakter. Stadig ikke unik nok? Belysningen kan også adresseres digitalt!

  • Extravagant showcase for motherboards up to E-ATX
  • Both side parts, front and lid made of tinted tempered glass
  • Base made of high-quality aluminium
  • Five preinstalled 120mm PWM fans with digitally addressable RGB-LEDs
  • Two preinstalled ARGB strips
  • LED-illuminated RGB-LED controller with infrared remote control
  • Alternative RGB control via motherboard using 3-pin 5VDG connector
  • Graphics cards up to 335 millimeters, CPU cooler up to 175 mm
  • Supports 2 x 2.5"/3.5" + 2 x 2.5" drives
  • I/O Panel with 1x USB 3.1 Type C, 1x USB 3.0, 2x USB 2.0, Audio In/Out

Takket være de tonede hærdede glasplader på begge sider, såvel som på låget og på fronten, er Big Chungus det perfekte sted til noget kraftigt spilhardware. Et bundkort op til E-ATX grundformfaktor passer i denne rummelige ramme. Grafikkort op til en længde på 335 millimeter kan installeres, og CPU-kølere op til 175 mm høje. Takket være de store udskæringer i rammen forbliver kabinettet bemærkelsesværdigt lys trods dets størrelse. Dette sikrer også en optimal luftforsyning udefra.

Vinkelfaldet sidder let vinklet opad på en markant base, som også er lavet af rødt eloxeret aluminium. I / O-panelet tilbyder fremragende forbindelse, med en moderne USB 3.1 Type C-port samt en USB 3.1- og to USB 2.0-porte. Med denne række forbindelser kan næsten alle USB-perifere enheder bruges direkte på basen, hvad enten det er tastatur og mus, eksterne USB-databærere eller endda smartphones, som endda kan oplades der.

Fem 120 mm ventilatorer med digitalt adresserbare RGB-LED'er er allerede forinstalleret. Fire af dem pryder fronten og kan beundres via det tonede hærdet glas. En yderligere 120 mm ventilator, også med digitalt adresserbare RGB-LED'er, er integreret i den bageste del. To yderligere 120 mm ventilatorer kan installeres under låget, og tre 120 mm ventilatorer kan installeres i bunden. Selvølgelig kan ventilatorerne også erstattes af radiatorer. 360 mm radiatorer kan monteres på bunden og fronten, og der er plads til en 240 radiator øverst. ATX-strømforsyningsenheden (fås separat) monteres under de tre blæseråbninger på basen og er skjult af basen. Den kan være op til 220 mm lang.

En funktion, der visuelt skiller sig ud, er den alsidige ventilator og RGB-controller, der er monteret bag bundkortbakken. De fem forudinstallerede ventilatorer med deres 6-polede stik er forbundet til det. De to ARGB-LED-strimler er tilsluttet ved siden. Derudover er der to åbninger til 3-polede fans på undersiden. RGB-LED-belysningen styres via en inkluderet infrarød fjernbetjening. Controlleren / huben kan også tilsluttes et bundkort via et kabel, og ARGB-LED'erne kan derefter synkroniseres med andre ARGB-komponenter.

 

Kilde og billeder: Guru3D.com
 

Zoro
 
Superbruger
Tilføjet:
17-01-2020 00:16:26
Svar/Indlæg:
70/13

Praktisk kabinet, hvis man smæker en Intel 10900x i skrue fuld hammer på blæser. Bom så har du gulv varme. Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-01-2020 00:35:35
Svar/Indlæg:
5506/1194

🤣🤣