Nyhed: EK lancerer sin all-in-one vandkølingsserie for CPU'er

Barebones d.  29. januar. 2020, skrevet af Burgurne 1 Kommentarer.  Vist: 1534 gange.

Tag dit første skridt ind i en verden af vandkøling med den nye EK-AIO (All-In-One) CPU-køler. EK AIO er enkel at bruge og let at installere og er en plug-and-play vandkøleløsning, der ikke kræver særlig montering eller vedligeholdelse. Øverst i sin klassiske kølepræstation ledsaget af fuldt adresserbar D-RGB-belysning - EK-AIO er en ideel løsning for alle, der har brug for noget mere end en almindelig luftkøler. EK-AIO leveres i tre størrelsesvarianter, der hver har forskellige niveauer af køleegenskaber.

EK-AIO 120 D-RGB: Den enkelt 120 mm radiatorversion af EK-AIO er klar til at rumme enhver mainstream-processor på markedet, mens den kører på dens grundlæggende indstillinger. Det bruges bedst i pc'er med lille formfaktor, hvor pladsen er begrænset, hvor løsninger med høj luftkøling ikke er en mulighed, men der er stadig behov for høj ydelse.

 

EK-AIO 240 D-RGB: Den dobbelte ventilator EK-AIO med en 240 mm radiator er den perfekte allrounder til standard kabinet størrelser. Radiatoroverfladen er stor nok til at køle enhver mainstream CPU på markedet og har endda tilstrækkelig god plads til overclockning. En AIO med kølekapacitet som denne kan enten give en super lydløs pc-opsætning eller kan hjælpe med at udnytte den ekstra ydelse af en overklokeret processor.

EK-AIO 360 D-RGB: Dette er en mægtig tredobbelt ventilatoropsætning, klar til at give rigelig kølekraft til selv de hårdeste processorer på markedet. Uanset om du er i hård overclockning, eller du vil have en lydløs pc, er 360 mm-radiatoren i stand til at levere begge dele, selv på samme tid. En AIO i denne størrelse har brug for et kabinet i ATX-størrelse, der har plads til at montere 360 mm-radiatoren ind i den.

Kraftig pumpe
Den robuste pumpe i SPC-stil sikrer tilstrækkelig kølevandsstrøm gennem en tæt kobberfinstruktur, der leverer optimal ydelse for sin klasse af AIO-produkter på markedet. Et betydeligt pumpehus angiver pumpens kvalitet, der lover jævn og stille drift og holdbarhed. Dækslet på pumpeenheden fungerer som en perfekt light disperger til de integrerede adresserbare D-RGB LED'er.

Effektiv fan
Den medfølgende Vardar adresserbare D-RGB ventilator er en højstatisk kølefan, designet og bygget primært til radiatorbrug med vandkølesystemer. Det perfekt afbalancerede mælkefarvede 7-blades rotordesign er optimeret til let spredning og højtryksdrift samtidig med at den lave støjprofil opretholdes i hele ventilatorens driftsområde. Under motornavet er der i alt 9 adresserbare D-RGB LED'er, der også sikrer perfekt lysdiffusion ved dagslys.

Robust radiator
En højkvalitets 28 mm tyk aluminiumsradiator med 12 kanaler sikrer, at al køling udføres effektivt. Radiatorens tykkelse, eller bør man sige, slankhed, sikrer, at EK-AIO er kompatibel med størstedelen af alle de populære kabinetter på markedet. Den stilfulde sorte radiator udnyttes effektivt, da selve radiatorkernen er næsten den samme tykkelse som den ydre krop af selve radiatoren.

Tilgængelighed og priser
EK-AIO'erne er designet i Slovenien og fremstillet i Kina og fås til forudbestilling gennem EK Webshop. AIO-enhederne begynder forsendelse den 28. februar 2020. I nedenstående tabel kan du se producentens anbefalede salgspris (MSRP) med moms inkluderet.

 

Kilde og billeder: TechPowerUp.com

carsten4800
 
Overclocker
Tilføjet:
02-02-2020 23:45:38
Svar/Indlæg:
7/1

jeg er stor fan af EK , men må indrømme at jeg havde forventet mere af EK end

en aluminiumsradiator i deres AIO serie