Nyhed: MMD lancerer Philips 346P1CRH-skærm (3440x1440)

Skærme d.  10. marts. 2020, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 830 gange.

MMD, brand-licenspartner for Philips-skærme, annoncerer lanceringen af en 34 ”(86,36 cm) Philips 346P1CRH LCD-skærm. Denne skærm har en buet UWQHD-skærm med DisplayHDR 400 og giver en god visuel oplevelse.

Den tilbyder en række praktiske forbindelsesfunktioner, såsom en indbygget USB-C-dockingstation og KVM-switch, og en bred vifte af teknologier og innovationer, der forbedrer brugerkomforten.

Problemfri forbindelse
Med hensyn til tilslutningsmuligheder har Philips 346P1CRH det hele. Udstyret med DisplayPort 1.4, HDMI 2.0 og RJ45 og har også en indbygget USB-C-dockingstation med strømforsyning. Brugere kan enkelt og nemt forbinde alle deres perifere enheder til skærmen og eliminere kabeljunglen mens de genoplader deres bærbare computer med et enkelt, reversibelt USB-C-stik, der også giver dem mulighed for at se videoer i høj opløsning, overføre filer med superhastighed mm. Takket være MultiView-teknologi kan brugerne drage fordel af dobbeltforbindelse og -visning til at arbejde samtidig med flere enheder, f.eks. En pc og en bærbar computer, mens en MultiClient integreret KVM-switch gør det muligt for dem at kontrollere to separate pc'er med en enkelt skærm-tastatur-mus opsætning og giver mulighed for at skifte frem og tilbage mellem kilderne ved at trykke på en knap.


Korrekt billedkvalitet
Philips 346P1CRH giver brugerne den visuelle glæde ved CrystalClear-billeder med QHD 3440 x 1440-opløsning for overordentlig skarp, naturtro billedkvalitet. VESA-certificeret DisplayHDR 400 betyder ekstra lysstyrke, dybere kontraster og fantastiske farver. Skærmens 178/178 brede synsvinkler og UltraWide 21: 9-format gør det nemt at lave gruppearbejde og side-ved-side sammenligning af flere filer, som fagfolk inden for økonomi, bank og grafisk design helt sikkert vil sætte pris på. Og gamingfans er også i stand til en visuel nydelse takket være Adaptive-Sync-teknologi.


Ekstra komfort, forbedret komfort
Philips 346P1CRH er fyldt med smarte, effektive funktioner, der øger komforten. Et højdejusterbart, vipbart stativ sikrer ergonomisk korrekte muligheder, mens TÜV-certificerede øjenkomfortfunktioner reducerer øjen træthed. Et praktisk Windows Hello ™ pop-up webcam udstyret med ansigtsgenkendelsesteknologi giver sikkert login og kan diskret gemt væk, når det ikke er i brug. Denne skærm er også økologisk bevidst og tilbyder strømbesparende funktioner såsom en LightSensor og PowerSensor, der kan spare op til 70% på energiomkostninger. Det opfylder også EnergyStar 8.0, EPEAT * og RoHS-standarderne, er fri for skadelige stoffer som kviksølv og bly og bruger 100% genanvendt emballagemateriale.

Kraftig, funktionsrig og en fryd at se på, Philips 346P1CRH-skærm er tilgængelig fra marts 2020 med en RRP på £ 499/589 euro.

 

kilde og billeder: Guru3D.com