Nyhed: AMD fremviser nye RYZEN 4000 PRO CPU'er

Bærbare d.  07. maj. 2020, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 850 gange.

Nyhed

 

 

AMD's nye RYZEN 4000 CPU'er rammer i dag markedet for bærbare computere. Det er samtidig et mega fremstød på Business markedet for AMD.

Forretningsverdenen har en række krav når arbejdsmaskiner skal vælges til deres ansatte. Her vist ved "at jeg behøver ydelse som maksimerer de ansattes produktivitet". Et andet argument er at arbejdsgiveren behøver "sikkerhed" som hjælper med til at beskytte han virksomhed. Som det sidste kan arbejdsgiveren ønske sig sidste nye teknologi som fungerer med de behøv som virksomheden har nu og længere frem.

Derfor fremviser AMD nu de nye RYZEN 4000 PRO CPU'er som sagtens kan indfri et businessmarked på grund af at RYZEN 4000 PRO er den bedst ydende processor, er den mest avancerede Teknologi, og har den mest moderne sikkerhed indbygget.

Her uddyber AMD hvad de 3 punkter mere uddybende går ud på. til først punkt skriver de at deres nye CPU'er har flest kerner og tråde pakket sammen i en ultratynd erhvervs Notebook. RYZEN 7 PRO 4750U er den hurtigste CPU i notebooks, helt op til 33% hurtigere end konkurrenterne. Til punkt 2 siger de at det er de første erhvervs processorer bygget på 7nm teknologien og Zen 2 arkitekturen med strømafdelingen optimeret for arbejd hjemmefra, på kontoret eller på farten. Til det sidste punkt om sikkerheden at de nye RYZEN 4000 PRO CPU'er er dedikerede sikkerheds processorer og at de bruger fuldt Memory indkodning.

Her vises hvordan de nye RYZEN 4000 PRO sammenligner sig med RYZEN 3000 PRO CPU'erne. Læg især mærke til antallet af kerner og tråde.

Her vises det løft som RYZEN 4000 PRO giver i forskellige programmer og spil benchmarks.

Her ses ydelses løftet i forhold til mange Microsoft programmer.

Her har man sammenlignet med Intel's i7-10710U 6 kernede og 12 trådede CPU for ultratynde business CPU'er. Til sammenligning har RYZEN 7 PRO 4750U som har 8 kerner /16 tråde.

For at det ikke udelukkende skal være på de hurtigste CPU'er i den nye RYZEN serie er det her RYZEN 5 der sammenlignes mod en Intel i5-10210U som mangler kerner/tråde og som her bliver bagud sejlet af selv en RYZEN 5 4650U.

AMD skriver her om at baren bliver løftet med flere procenter typisk i 30erne på diverse forskellige tests.

AMD nævner også noget om at effektiviteten i de dele der bruger strøm på en bærbar er forbedret meget i forhold til AMD's tidligere 12 og 14nm CPU'er.

Den nye RYZEN 4000 CPU'er er helt klart blevet langt bedre til at detekte Idle og aktivitet.

Også Batterilevetiden er blevet fint forlænget med disse nye CPU'er helt op til 20 timer + med 4750U CPU'en.

De nye CPU'er fordeler sig på 2 serier U serien og PRO serien og PRO serien brillierer med at være for de bedste notebook's som er ideel for Enterprise business maskiner hvor den største vægt også er på ydelse og sikkerhed.

Her ser vi et par af de nye modeller fra HP.

Lenovo er også med på vognen med 4000 CPU'er og også herfra ser vi et bredt udbud.

Her sammenligner AMD de nye CPU'ers sikkerheds funktioner med Intels VPRO

AMD PRO har flere niveauer af sikkerhed. Først og fremmest en moderne arkitektur som hjælper med til at fange nutidens mere sofistikerede angreb. Som det andet er hele rammen krypteret som beskytter dine data hvis PC'en og endelig beskyttes der på CPU niveau på Windows 10 maskiner.

AMD gør meget for at vi skal forstå at det kun er PRO processorer der har fuldt krypteret ram som beskytter data i hvile og på rejse.

AMD arbejder nært sammen med Microsoft og andre OEM'er for at integrere og komplementere Enterprise level sikkerhed.

RYZEN 4000 PRO CPU'erne har også support for Microsoft's Endpoint manager og integreret cloud management. Er man ikke helt hooket på det nye supporterer CPU'erne naturligvis også mere traditionelt management som kan snakke sammen med ens øjeblikkelige infrastruktur.

 

Her er det så en afrunding af de nye CPU'ers overordnede erhvervslivs dyder. 18 måneders planlagt image stabilitet. 2 års planlagt tilgang til CPU'erne lang pålidelighed og ydelse.