Nyhed: Gigabyte lancerer Z490 Aorus bundkort

Bundkort, Intel d.  02. maj. 2020, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 689 gange.

 


Taipei, Taiwan, 30. april, 2020 - GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, en førende producent af bundkort og grafikkort, annoncerede i dag de nye Z490 AORUS-bundkort, der driver 10. Gen. Intel® Core ™ -processorer.


 

Med op til et 16-faset digitalt effektdesign og et nyt og forbedret "Fins-Array II" køle-design, så hver fase kan rumme op til 90 ampere, er GIGABYTE's Z490 AORUS-serie udstyret med den bedste effekt og termiske styring for at optimere overklokeringsydelse på 10-core K-serie Intel® Core ™ -processor.

GIGABYTE Z490 AORUS bundkort bruger Daisy Chain-routing med et interferensdesign for at forbedre hukommelsens overklokering og stabilitet. GIGABYTE Z490 AORUS bundkort tilbyder top-of-the-line lydkvalitet, funktionsrig I / O med et integreret I / O-skjold, den nyeste Thermal Guard II-teknologi og meget mere.Z490 Aorus Xtreme


10. generation af Intel Core ™ -processorer med ny mikroarkitektur er ankommet. Med det kommer LGA 1200-stikket, hvilket betyder, at ældre platforme ikke er kompatible, selv med BIOS-opdateringer.

Core ™ i9-10900K overgår tidligere generation af processorer ved at bringe 10 kerner og 20 tråde til bordet sammen med en 20 MB cache og standard 125W TDP. Med Turbo Boost Max er den i stand til at ramme 5GHz på næsten alle kerner.

Stigningen i antal kerner og stock hastighed vil sandsynligvis føre til et højere strømforbrug, og for at udføre den krævende opgave at ramme 5,3 GHz over alle kerner, kan det være nødvendigt med en TDP på ??over 200W.

GIGABYTE Z490 AORUS bundkort indeholder funktioner såsom et 16-faset digitalt effektdesign, hvor hver fase kan rumme op til 90 ampere med sit Smart Power Stage-design, eller et 12-faset direkte effektdesign parret med meget holdbare DrMOS-strømstadier.


Z490 Aorus Master


Bortset fra strøm og termisk styring har GIGABYTE Z490 AORUS bundkort en imponerende hukommelseskonfiguration med en-slot 32 GB hukommelseskapacitet.

PCB's unikke Daisy Chain hukommelses interface og anti-interferensdesign sikrer, at hukommelseskonfigurationen passer til de fleste brugers behov. Hukommelseskredsløbene er indlejret i PCB lagene, mens det ydre lag af PCB reducerer elektromagnetisk interferens, så de, der bruger dobbeltkanalkonfiguration, kan nyde højhastighedsstabil, overclocket RAM-ydelse op til DDR4 4800MHz-hastigheder. 

 

Kilde - Gigabyte