Nyhed: Noctua NH-D15S og NH-U9S CPU coolers bliver helt sorte

Køling d.  01. november. 2020, skrevet af Burgurne 1 Kommentarer.  Vist: 891 gange.


Noctua udvidede i dag sin chromax.black-serie med helt sorte versioner af de prisvindende NH-D15S og NH-U9S CPU-kølere: De holder sig tro mod den succesrige formel for de originale modeller, de nye chromax.black-versioner med deres sorte fans og sortcoatede køleplader kombinerer den samme lydsvage køleydelse med et slankt sort stealth-look.

 De nye NH-D15S chromax.black og NH-U9S chromax.black er identiske med de almindelige modeller bortset fra farven: Med sortbelagte kølelegemer, sorte blæsere med sorte vibrationsdæmpere, sorte blæserklip og sorte monteringsdele, de er bogstaveligt talt sorte fra top til tå. Takket være grundige optimeringer af belægningsmaterialet og processen giver chromax.black-modellerne den samme kendte lydsvage køleydelse som deres almindelige, ikke-belagte, modstykker.

 


NH-D15S er en asymmetrisk version med enkelt fan af den prisvindende NH-D15. Takket være dets asymmetriske design giver NH-D15S bedre plads ved det øverste PCIe-slot på de fleste µATX- og ATX-bundkort. Samtidig garanterer opsætningen af en enkelt blæser og de forsænkede nederste finner 100% RAM-kompatibilitet med hukommelsesmoduler på op til 65 mm højde. Brugere, der har tilstrækkelig plads, kan også opgradere køleren med enten en 120 mm eller rund 140 mm blæser på den forreste finnestak for yderligere forbedret ydelse i dobbelt blæsertilstand.

 


NH-U9S er en kompakt premium køler i klassisk 9 cm størrelse. Dens asymmetriske design med 5 heatpipes giver en stærk lydløs køleydelse med tanke på sit kun 95x95 mm fodaftryk, NH-U9S spærrer ikke for RAM og PCIe-slots på alle nuværende bundkort, inklusive µATX og ITX. Kombineret med sin 125 mm højde gør dette NH-U9S til en meget alsidig løsning med fremragende kabinet, RAM og PCIe-kompatibilitet.

 


Ud over de nye CPU-kølere introducerede Noctua også detailsæt med sine signaturbrune antivibrationspuder til 200, 140, 120, 92 og 80 mm blæsere til kunder, der ønsker at give deres chromax-line-blæsere og -kølere med et let strejf af klassiske Noctua farver. Hvert sæt indeholder 16 puder till to fans.

 

Kilde og billeder: Guru3d.com

Lenze
 
Elitebruger
Tilføjet:
09-11-2020 09:05:57
Svar/Indlæg:
998/91

Ja tak !
Har ventet længe på at NH-D15S kom i sort! 😀