Nyhed: Nokia igen øverst i ny tillidsmåling

Diverse d.  02. november. 2020, skrevet af cmnielsen 2 Kommentarer.  Vist: 1718 gange.

Forbrugerne stoler mest på Nokia-smartphones

Ny rapport fastslår, at forbrugerne inden for fire forskellige parametre anser Nokia som den producent af Android-smartphones, de har mest tillid til

København – 28. oktober 2020 – HMD Global, den finske virksomhed bag den moderne Nokia-smartphone, står forrest i den seneste tillids-rapport fra Counterpoint Research.

I den nye rapport, Counterpoint Research 2020 Trust Ranking, vurderes Android-producenter inden for fire forskellige parametre; sikkerhedsopdateringer, byggekvalitet, software og på enheder anbefalet til erhvervslivet, og her ender HMD Global i toppen i tre af søjlerne: Software, sikkerhedsopdateringer og byggekvalitet.

Smartphones er enheder, der altid er tændt og tilsluttet, er de mere sårbare over for cyberangreb, der vokser både i frekvens og sværhedsgrad. Dette gør software- og sikkerhedsopdateringer til Android-smartphones til et kritisk aspekt. På grund af pandemien har der været ændringer i arbejdsmiljøet med mange flere mennesker, der arbejder eksternt, hvilket kræver en sikkerhedsløsning af virksomhedskvalitet til datasikkerhed for at kunne blokere malware og for at forhindre ting som phishing-angreb.

”For andet år i træk har Nokia-telefoner toppet vores placering inden for levering af de mest omfattende software- og sikkerhedsopdateringer, og Nokia har den højeste andel af porteføljen, der anbefales til virksomhedsbrug. Udførelsen af ??Nokia-telefoner er fortsat en konkurrencemæssig fordel i forhold til resten af ??smartphone-mærkerne i Android-økosystemet: 98% af Android-smartphone-producenterne tilbyder stadig inkonsekvent software- og sikkerhedsopdateringer – eller endda slet ingen. OnePlus klarede sig også godt ved at levere hurtigere softwareopdateringer til alle sine enheder, der i øjeblikket sælges på markedet, efterfulgt af Samsung og Realme,” siger Peter Richardson, VP og Research Director, Counterpoint Research.

Svært at differentiere sig
På et overfyldt smartphone-marked prøver hver producent hårdt på at differentiere sit tilbud fra sine konkurrenter. Det gælder eksempelvis på design, hardware og kamerakvalitet, men også software, som smartphonen kører på, er en vigtig overvejelse.

Forbrugere bør forvente – og kræve – at deres enheder opdateres regelmæssigt for at sikre, at potentielle sikkerhedssårbarheder holdes i skak, og nye funktioner leveres, når de bliver tilgængelige.

”Nogle smartphone-brands fokuserer på at holde deres produkter opdaterede, mens andre kun udsender software- og sikkerhedsopdateringer alt, alt for sent. Regelmæssige software- og sikkerhedsopdateringer hjælper ikke kun den samlede enhedsoplevelse, men hjælper også enheder med at bevare deres værdi over tid. Overraskende nok er der i top 10 stadig smartphone-producenter, der ikke har nogen klar strategi for at informere kunder, om deres enheder er berettigede til sikkerheds- og softwareopdateringer. Vi tror, ??at dette spørgsmål bliver stadig vigtigere, da forbrugerne opbevarer deres smartphones i længere tid og stoler mere på dem. Nokia- og OnePlus-enheder har klaret sig godt her,” siger Global Content Manager for Counterpoint Research, Ritesh Bendre.

 

Du kan læse mere i Counterpoint Researchs samlede whitepaper her.

Baggrund:

Counterpoint Technology Market Research er et globalt forskningsfirma med speciale i teknologiprodukter i TMT-industrien. Det servicerer store teknologivirksomheder og finansielle virksomheder med en blanding af månedlige rapporter, tilpassede projekter og detaljeret analyse af mobil- og teknologimarkedet. Dets vigtigste analytikere er eksperter i branchen med en gennemsnitlig ansættelse på 13 år i den højteknologiske industri.

 

Kilde og bileder: Tilsendt PR via digitalPR.dk

NielsPeter
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-11-2020 22:11:36
Svar/Indlæg:
203/39

Passer mig fint, tænker at jeg vil have en Nokia når engang min tlf fra 2015 ikke dur mere. Mener de er installeret med en "ren" Android uden alle mulige reklame apps.puma99dk|
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-11-2020 12:32:15
Svar/Indlæg:
488/10

#2 En del af Nokia's smartphones er med i Android One programmet så det er nogen stock Android hvis ikke det er så de får opdateringer fra Google.

 

https://www.android.com/one/