Ultimate Ears WONDERBOOM

Lyd d.  30. marts. 2017, skrevet af KleitusIV 0 Kommentarer.  Vist: 7655 gange.

Ultimate Ears WONDERBOOM: Lille højtaler med overraskende stor lyd

København, Danmark — 29. marts, 2017 — Mød den nyeste tilføjelse til Ultimate Ears’ sortiment af transportable, vandtætte højtalere, der nemt kan tages med overalt: Ultimate Ears WONDERBOOMTM, en lille Bluetooth?  højtaler med overraskende stor lyd. Den transportable højtaler leverer kompromisløs kvalitet med skarp og klar lyd såvel som god bas. WONDERBOOM fås i seks friske farver: Stone (grå), Phantom (sort), Fireball (rød), SubZero (blå), Cashmere (lyserød) og Lilac (lilla). www.ultimateears.com/wonderboom

WONDERBOOM er designet til musikelskere, der er på farten og ønsker deres musik fra det øjeblik de vågner, til det øjeblik de går i seng. De ønsker også deres teknologi i en intuitiv form, der passer til deres energiske og spontane liv. WONDERBOOM handler om musik – det er en enkel højtaler med stor lyd. WONDERBOOM er nemt at betjene: Tænd højtaleren, forbind den med din telefon og tryk på afspil. Ved at trykke på UE-knappen placeret øverst på højtaleren, kan du starte, pause eller springe til næste sang og forbinde to WONDERBOOM højtalere med hinanden for dobbelt så meget sjov.

Med WONDERBOOM kan du nyde din musik på den måde, det er meningen, at den skal blive hørt – højt. Stream og del din musik når som helst og hvor som helst med WONDERBOOM, uanset om du fester ved poolen, gør dig klar til en bytur med vennerne eller befinder dig på en mudret og støvet festivalplads. Og bare rolig: Det gør intet, hvis den bliver våd, for højtaleren er vandtæt. Bliver den beskidt, kan den vaskes.

”Du skal ikke lade dig narre af dens størrelse eller pris,” siger Charlotte Johs, general manager hos Ultimate Ears. ”Selvom WONDERBOOM er en lille, transportable Bluetooth højtaler har den overraskende stor lyd. Og, ligesom resten af Ultimate Ears’ højtalere, er den stort set uopslidelig”.

Ligesom de prisbelønnede Ultimate Ears’ højtalere, UE BOOM 2 og UE MEGABOOM, leverer WONDERBOOM klar 360-graders lyd med medrivende, balanceret bas og kan tåle at blive tabt fra op til 1,5 meter uden at tage skade. WONDERBOOM har en 10 timers batterilevetid og 30 meters trådløs rækkevidde. WONDERBOOM er vandtæt, IPX7 certificeret, hvilket betyder at den kan tåle at blive nedsænket i vand på en meters dybde i op til 30 minutter. Højtaleren kan desuden flyde og har en strop på toppen, så den nemt kan fastsættes til en taske. Sæt den på din cykel, hæng den på din rygsæk og gå aldrig glip af en tone med den nye WONDERBOOM.

Pris og tilgængelighed

Ultimate Ears WONDERBOOM forventes at være tilgængelig fra april 2017 til en vejledende pris på 799 DKK. For yderligere information besøg venligst www.ultimateears.com eller følg os på Instagram.

Om Ultimate Ears

Ultimate Ears transformerer den måde folk oplever musik på, sammen, ude i verden. Ultimate Ears revolutionerede musikers performance på scenen med skabelsen af professionelle høretelefoner. I dag fortsætter Ultimate Ears, der er et brand af Logitech International, stærkere end nogensinde med deres prisvindende udvalg af trådløse højtalere, der er designet til folk, deres venner og hvor end livet bringer dem. Logitech International blev grundlagt i 1981 og er et schweizisk aktieselskab anført på SIX Swiss Exchange (LOGN) og på Nasdaq Global Select Market (LOGN). Læs mere på www.ultimateears.com eller følg os på Instagram.