Computex 2017 afterparty

Diverse d.  01. juni. 2017, skrevet af Cardio 1 Kommentarer.  Vist: 6857 gange.

Afterparty på Computex
 

Hej HWTér  midt i jeres overclock, jeres casemod eller hvad nerdish ting i arbejder med, ligesom os så vil jeg løbende dække afterpartys. Ikke fordi vi skal snakke alkohol men fordi næsten alle afterpartys har en eller anden form for hardware inkluderet eller nogle spændende bekendtskaber.

 

Dag 1
Corsair

Tiga taga party med CORSAIR og jeg kan simpelthen ikke sætte en finger på det. Fedt event på et kæmpe hotel Grand Hyat Hotel Taipei
Lidt anderledes at starte på nul men hold nu op jeg blev hurtig engageret. Drik hvad du vil og kan. HAVE FUN. Et godt arrangement der gav HWT en lille snak med Linus, fra Linustechtip. Smukke piger og lækker mad. og masser af gaver til de heldige. 


Corsair havde lejet sig ind på formidable Grand Hyatt hotel i Taipei.


Kender du denne mand? Han har en temmelig tydelig stemme.


Dag 2. 
Tweaktown 

Top arrangement, lækre gevinster til de heldige..Arrangementet blev holdt på Brazz monkey, et super lækkert sted hvor der var all inklusiv. Mødte igen et par Youtubers, blandt andet Kyle fra BitWit kanalen.samt Tweaktowns senior editor og deres content creator. Jeg havde en længere snak med om skrivning af nyheder, og diverse rygter på hardwarefronten.


Anthony Garreffa og undertegnede.

Dag 3
Coolermaster/Gigabyte

25 års jubilæums fest, blev en tam affære selvom det blev holdt på et yderst fancy sted. Det var måske os der er blevet forvente men det var faktisk kedeligt 
Marc fra redaktionen fik dog sludret med en del og holdt et par gamle venskaber ved lige. Stedet det blev afholdt var til gengæld yderst lækkert. Et sted kaldet Brown Sugar. Derfra gik vi over og mødtes med de andre på Marselis home, et lækkert sted med masser af casemods samt et anderledes 1080 med vandkølings delen lavet af Nylon. Der efter hvad Gigabyte sagde skulle køle endnu bedre. 


 

Se også tråden med verdens bedste Boothbabes.

http://hwt.dk/Test/25010/Computex-booth-babes

Aalborglynet
 
Superbruger
Tilføjet:
07-06-2017 12:35:27
Svar/Indlæg:
1/1
Strømper og sandaler. Det kan næsten kun være Linus Sebastian 🤣