Deepcool Gammaxx GT RGB CPU køler

Køling d.  09. juni. 2017, skrevet af cmnielsen 0 Kommentarer.  Vist: 6821 gange.

Deepcool Gammaxx GT RGB CPU køler

Den er designet til at understøtte alle nuværende AMD- og Intel-platforme, herunder AMDs nyeste AM4-platforme. Deepcool  er lidt vævende i forhold til dets kølemuligheder. Når den er installeret på en Intel, påstår Deepcool, at køleren kan håndtere 150W, men når den er installeret på en AMD, falder Deepcools estimation af dens kapacitet til 140W. Uanset hvilken socket type der anvendes, indbefatter køleren fire 6 mm  U-formede kobbervarmerør med direkte kontakt til  en basisplade og fører op gennem "aluminiumfinnestakken".

Køleren selv måler 135 mm i bredden, 156 mm i højden og er 84,8 mm dyb, herunder den medfølgende 120 mm ventilator, der giver 4-polet (PWM) hastighedskontrol på mellem 500 og 1500 omdrejninger pr. minut (RPM) og et lydniveau mellem 17,8 til 29,5. Luftstrømmen kan nå op på på 70,08 kubikmeter pr. minut (CFM). Ventilatoren er, som du måske forventer af et entusiast-centreret pc-produkt, der bliver udgivet i 2017, prydet med programmerbare RGB-LED'er, ligesom der er en logo-prydet, børstet aluminiumplade på toppen af ??selve køleren. Både plade og ventilator kan indstilles til to farver fra en palette på 65.535 farver. Interessant nok er hardwarekontrol også tilgængelig. En fjernbetjening gør det muligt at kontrollere belysningstilstanden, overgangshastigheden og lysstyrken manuelt, i mangel af kompatibel software.

Deepcool har bekræftet, at det vil lancere Gammaxx GT, som "det synkrone RGB belysningssystem til ventilator og heatsink", inden for kort tid, men de har endnu ikke offentliggjort pris eller tilgængelighed.

Kilde og billeder: bit-tech.net og guru3d.com