ADATA XPG Spectrix D40 RGB DDR4 Memory Kit

RAM d.  12. juli. 2017, skrevet af cmnielsen 0 Kommentarer.  Vist: 7598 gange.

ADATA XPG Spectrix D40 RGB DDR4 Memory Kit

Hører du til dem der ikke kan få nok af RGB? Så er dette hukommelses kit måske noget for dig. Nogle sværger til det og andre hader det som pesten. Skriv en kommentar, og giv din mening til kende efter præsentationen.

Det nye XPG Spectrix D40 RGB DDR4 hukommelsessæt kommer snart ifølge ADATA. Det farverige hukommelsesmodul dukkede først op under Computex 2017. Det er i det væsentlige, en opgradering til XPG Dazzle, med multifarve LED-muligheder. Til sammenligning, er dette langt fra den enkeltfarvede indstilling af originalen, der er begrænset til enten rød eller gul. Som ethvert RGB LED tilbehør, er softwareintegration afgørende. Derfor kommer ADATA ud af porten med støtte til ASUS Aura Sync-software. Dette giver brugerne mulighed for at synkronisere indstillinger for farve og opførsel med resten af ??bundkortet. Der er kun een bundkortleverandør ind til videre, men de forventer at flere bliver tilføjet senere.
 

 

XPG Spectrix D40 Design
XPG Spectrix D40 låner meget af det originale XPG Dazzle DDR4 design. Det øverste område er vinklet mod midten ligesom XPG Z1-linjen, men centret er åbent og har et diffust belysningsområde. De nyeste salgsbilleder, der vises af ADATA, viser en rød heatspreader farve. Som på Computex har ADATA en sort heatspreader indstilling også. Dette giver mere mening, da sort er mere farveneutralt end rødt, hvilket kan kollidere med farvetemaet, hvis ikke man er til så meget pang og lir.

Kilde og billeder: eteknix.com