TechBrief nyheder

Diverse d.  15. oktober. 2017, skrevet af KleitusIV 2 Kommentarer.  Vist: 11142 gange.

Wacom

Det er nok ikke alle der kender Wacom, eftersom de mest bevæger sig i det professionelle marked og ikke så meget i forbruger markedet. De havde dog en række interessante produkter med inden for deres felt.

Wacom er et Japansk selskab der specialiserer sig i produkter til kreative professionelle brugere og løsninger til at erstatte pen og papir. Det er dog ikke kun til tegning at de har vist sig at have succes, men har også leveret til bla. flyindustrien hvor store kontroltårne bliver styret med pen på en skærm i stedet for et stort kontrolpanel.

Wacom har en lang stribe af produkter med pen som input enhed, og deres vision er "Internet of Ink" og hvordan man hjælper med at komme fra note og en hurtig sketch tegning til at arbejde med det digitalt. Med Wacom kan man lave tegningen direkte på en digital plade og overføre den til en computer hvor man kan arbejde videre. Her talte de bla. om vigtigheden i at have den rette følelse af at tegne på et stykke papir og ikke sidde med en glat skærm, så Wacom har udviklet deres egen input skærm med en special overflade der minder om papir.

 

neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
16-10-2017 19:12:33
Svar/Indlæg:
1103/305
ser sgu godt ud :)


kasperchr
 
Ny Bruger
Tilføjet:
15-02-2018 20:16:36
Svar/Indlæg:
1/0
Ser sprød ud :)


http://www.dagens.dk/nyheder