TechBrief nyheder

Diverse d.  15. oktober. 2017, skrevet af KleitusIV 2 Kommentarer.  Vist: 11648 gange.

BenQ/Zowie

De fleste der har været interesseret i hardware i flere år kender til branded BenQ, men de har været lidt stille de sidste par år. Årsagen er at BenQ 100% har flyttet fokus til de professionelle gamere. De har også købt firmaet Zowie, og al branding fremover går nu under dette brand.

BenQ/Zowie fortalte om hvor stor en andel af professionelle der bruger deres produkter, vel at mærke uden at de er sponseret af BenQ/Zowie. Det handler ikke om RBG lys og specs, men om at have de perfekte produkter som de professionelle efterspørger. De laver heller ikke store marketing kampagner, men henvender sig direkte til de professionelle og udvikler produkter efter det de efterspørger.

På standen havde BenQ deres 24" 240hz skærm med. Denne skærm er udviklet efter professionel Counterstrike gaming og alt er strippet væk fra forsiden så der er et minimum af forstyrrelse for spilleren. Intet logo, intet lys og med afskærmning rundt om skærmen. Der er også et lille joystick så man kan justere lysforhold on-the-fly alt efter mørke på den enkelte bane, så man bedre kan se og ramme. Store ultrawide skærme er ikke på tapetet for BenQ, da professionelle kun efterspørger 24" skærme og maksimum fokus.

Under Zowie branded findes også mus/keyboards og musemåtter - igen alt sammen med fokus på professionel gaming.

neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
16-10-2017 19:12:33
Svar/Indlæg:
1126/307
ser sgu godt ud :)


kasperchr
 
Ny Bruger
Tilføjet:
15-02-2018 20:16:36
Svar/Indlæg:
1/0
Ser sprød ud :)


http://www.dagens.dk/nyheder