TechBrief nyheder

Diverse d.  15. oktober. 2017, skrevet af KleitusIV 2 Kommentarer.  Vist: 11658 gange.

TP-Link

De fleste kender TP-Link for deres netværksprodukter, og det er også stadig fokusområdet. Problemet er blot at trådløse routere nu er blevet så hurtige at der stort set ikke er behov for mere hastighed (Famous last words...). De nyeste trådløse routere er sågar hurtigere end gigabit trådet forbindelse. Feedback til TP-Link er at der er 2 områder som kunder efterspørger i dag: Coverage and Connectivity. 

Coverage er det velkendte problem at signalet ikke er kraftigt nok, og at en router ofte står i et hjørne af hjemmet, og dermed ikke kan nå helt ud i alle kroge og værelser. Pga. lovgivning er der grænser for hvor meget de må skrue op for signalstyrken, så for at imødekomme dette har de opfundet produktet "Deco". Deco er muligheden for at koble flere enheder sammen så de laver et fælles "mesh" trådnet og dermed sørger for fuldstændig dækning uanset hvor man er. Deco sælges både i en starter-pakke med 3 enheder og enkeltvis så man kan udbygge efterhånden som behovet opstår.

Connectivity er muligheden for at koble flere apparater på netværket og styre dem centralt. TP-Link talte om understøttelsen af den fælles IFTTT standard og at 3. part produkter kan kobles på og styres fra routeren vha. apps. De viste lys frem som automatisk tænder når ens smartphone kommer hjem og kobler sig på WiFi nettet, og styring af lyset fra mobiltelefonen. Der blev også vist kamera frem der automatisk advisere en på mobilen hvis der er bevægelse og automatisk begynder at optage til et cloud-lager så man kan se hvad der sker.

neemos
 
Chefredaktør
Tilføjet:
16-10-2017 19:12:33
Svar/Indlæg:
1126/307
ser sgu godt ud :)


kasperchr
 
Ny Bruger
Tilføjet:
15-02-2018 20:16:36
Svar/Indlæg:
1/0
Ser sprød ud :)


http://www.dagens.dk/nyheder