Horde AIMO Membranical® gamingtastatur

Tilbehør d.  17. april. 2018, skrevet af cmnielsen 5 Kommentarer.  Vist: 6208 gange.

Horde AIMO Membranical® gamingtastatur

På Gamescom 2017 udvidede ROCCAT Studios sin AIMO-serie med Horde AIMO, et nyt referencepunkt for tastaturer – designet og udviklet fra bunden som et gaming-optimeret tastatur, der skulle være mere præcist end alle konkurrenter. Horde AIMO bruger unikke Membranical®-taster, der kombinerer de bedste egenskaber fra mekaniske taster og den støjsvage, bløde aktivering der kendetegner almindelige gamingtastaturer. Horde AIMO har desuden en række genvejstaster til makroer, et konfigurerbart Tuning Wheel plus RGB-belysning, der er inddelt i flere zoner og kan tilpasses med 16,8 millioner forskellige farver – kort sagt er Horde AIMO det mest funktionsrige membrantastatur på markedet.


Verdens første tastatur med Membranical®-taster
Membranical® repræsenterer det bedste af begge verdener – membran og mekanisk. Aktiveringspunktet midtvejs i tastens vandring giver det mest præcise og responsive anslag nogensinde og gør tastaturet både hurtigt og støjsvagt at skrive på. Island-designet er smudsafvisende og sikrer optimeret gaming uden besvær og taster med medium højde samt et nøje formgivet design til fingerspidserne, der gør det langt mere intuitivt at ramme den rette tast. Hver tast på Horde AIMO har reduceret input lag, der giver gameren en klar fordel i forhold til konkurrenterne.

Skyd genvej og skru op for funktionaliteten
Det fuldt ud programmerbare indstillingshjul og multimedietasterne giver hurtig og intuitiv kontrol over belysning, lysstyrke, dpi-indstillinger, lydstyrke og meget mere. De kan tilpasses frit efter gamerens behov. Indstillingshjulet kan roteres frit, og takket være præcise, mærkbare trin kan du skyde genvej til en mere nøjagtig kontrol over kommandoer. Indstillingshjulet er også fuldt ud kompatibelt med Windows 10 Dial-funktionen – Horde AIMO er det første gamingtastatur, der understøtter denne funktion.

Til venstre for de primære taster på Horde AIMO er der en enkelt kolonne med fem makrotaster med lav profil – perfekt placeret til hurtig og intuitiv brug. Tasternes mærkbart lavere profil forhindrer helt naturligt, at du rammer dem ved et uheld. Makrotasterne har en aktiveringstid på blot 5,0 millisekunder – det giver en mere nøjagtig aktivering, der er op til 44% hurtigere end almindelige membrantaster.


AIMO-familien vokser
Som navnet antyder, understøtter Horde AIMO ROCCATs nye belysningssystem, AIMO, som det tredje produkt i serien efter Khan AIMO og Kone AIMO – og der er flere på vej. Funktionaliteten vokser eksponentielt, jo flere AIMO-kompatible enheder der tilsluttes, og de reagerer alle intuitivt og naturligt på brugerens input. AIMO kræver ingen konfiguration – det leverer en fuldstændig flydende og unik belysningsoplevelse, så snart produktet tages i brug.

Horde AIMO er desuden fuldt ud kompatibelt med ROCCATs Swarm-driversystem, der giver gamere ekstra fleksibilitet til at justere og tilpasse udstyrets funktioner og egenskaber efter behov.

"Horde AIMO er vores bud på markedets bedste tastatur til fans af traditionelle membrantastaturer. Der er ingen andre produkter, der føles så skarpe og nøjagtige i brug og har samme muligheder for tilpasning – Horde AIMO er kort sagt det eneste tastatur af sin slags" fortæller René Korte, administrerende direktør for ROCCAT.

Flere features kan ses her: https://www.roccat.org/da-DK/Products/Gaming-Keyboards/Horde-AIMO/

Kilde og billeder: Tilsendt PR fra digitalpr.dk

gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
17-04-2018 18:43:42
Svar/Indlæg:
5581/459
er den nyhed ikke lidt forsinket ?


jeg har da haft det tastatur i over 3mdr nu :L)


mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-04-2018 23:16:20
Svar/Indlæg:
4149/212
#1 de kan jo ikke give en review af noget de ikke har fået i hænderne


gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
18-04-2018 02:27:17
Svar/Indlæg:
5581/459
2# det er jo ikke et review :)Compware
 
Ny Bruger
Tilføjet:
18-04-2018 10:24:02
Svar/Indlæg:
12/0
#1 Er du glad for det? - Jeg kigger lige nu på et nyt tastatur, men jeg blev ikke rigtig tilfreds med mit sidste Roccat tastatur.


gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
18-04-2018 11:45:22
Svar/Indlæg:
5581/459
4#

ja rigtig glad , men du skal være forberedt på deres software ER CRAP , men nu har jeg kørt uden software i det meste af tiden og det er fint :) , men man skal huske det er menbran kontakter , du skal stadig trykke lidt hårdere ligsom normalt membran , men det føles dejlig stabil ligsom mekanisk :)