Synology smartphone videoovervågningen

NAS Server d.  21. september. 2018, skrevet af KleitusIV 0 Kommentarer.  Vist: 1598 gange.

Synology Surveillance Station 8.2

bindeleddet mellem din smartphone og videoovervågningen

Nye apps giver dig fantastiske muligheder for at integrere dine mobile enheder

København – Synology Inc. lancerer Surveillance Station 8.2 – den nyeste version af videoovervågningsplatformen til Synology NAS-enheder. Den nyeste version omfatter LiveCam, en helt ny app, der på et øjeblik forvandler en smartphone til et IP-kamera. iOS-appen er allerede tilgængelig, og Android-versionen forventes at blive frigivet omkring oktober. Samtidig er DS cam-interfacet blevet optimeret: Bedre ydeevne, et mere overskueligt Programcenter og hardwareunderstøttelse af IP-højttalere er blandt højdepunkterne.

"Med kombinationen af LiveCam på iOS og det helt nye DS cam, er Surveillance Station for alvor trådt ind i den mobile tidsalder, hvor enhver smartphone kan forvandles til et IP-kamera, og videooptagelserne kan ses via DS cam" fortæller Ivan Chang, produktchef for Synology Inc

"Takket være funktioner som Smart Time Lapse, dobbelt autorisation og understøttelse af IP-højttalere er Surveillance Station samtidig en komplet løsning til projektopgaver."

 

Surveillance Station 8.2 omfatter følgende nye funktioner:

  • Omdan smartphones til kameraer med LiveCam: Dine mobilenheder kan nu fungere som IP-kameraer. Når LiveCam er installeret på din smartphone, kan du føje den til Surveillance Station som et IP-kamera og lave optagelser på farten.
  • Et Programcenter der ved, hvad du har brug for: Få et samlet overblik over alle programmer og hjælpeværktøjer (indtil videre 26 af slagsen) i det nye Programcenter. Brug kategorifilteret eller søgefunktionen til at finde den rette applikation, og tilpas Surveillance Station til dine behov.
  • Understøtter nu IP-højttalere: Surveillance Station 8.2 kan overføre lyd eller bruges til planlægning af udsendelser på integrerede IP-højttalere. I miljøer med flere højttalere er det muligt at sende lyd til en eller flere højttalere samtidigt.
  • Overblik over omfattende projekter med Smart Time Lapse: Omdan lange videooptagelser til mindre klip af få minutters eller sågar sekunders varighed. Programmet er især nyttigt, når du vil have en kort præsentation af et større projektforløb fra start til slut.
  • Beskyt dine data med Dobbelt autorisation: Funktionen Dobbelt autorisation er et mere sikkert og fleksibelt redskab til administration af brugerrettigheder. Ved at kræve en anden persons autorisation, inden der gives adgang til videooptagelser og funktioner såsom styring af kameraer, er det langt lettere at forhindre læk af følsomme oplysninger.
  • Streaming til hele verden med Live Broadcast: Del din begejstring med hele verden via live-streaming til YouTube, ganske enkelt – du skal blot vælge et kamera og indtaste stien til den pågældende YouTube-kanal, og så er du klar til live-streaming.

 

Om Synology

Synology skaber netværksforbundne lagrings- og IP-overvågningsløsninger og netværksudstyr, der transformerer den måde, brugere administrerer data, foretager overvågning og styrer netværk på i cloud-æraen. Ved at drage fuld fordel af den nyeste teknologi sigter Synology mod at hjælpe brugerne med at centralisere lagring og backup af data, dele filer on-the-go og implementere professionelle overvågningsløsninger samt styre netværk på pålidelige og overkommelige måder. Synology stiler mod at levere produkter med fremadtænkende funktioner og den bedste kundeservice i branchen.

Flere oplysninger

Du kan læse mere om DSM-kompatibilitet, installation af pakker og NAS-modeller, der understøtter Synology Surveillance Station 8.2. på https://www.synology.com/surveillance/8.2.