Jaybird lancerer Tarah Pro trådløse sportshøretelefoner

Lyd d.  03. november. 2018, skrevet af KleitusIV 0 Kommentarer.  Vist: 1423 gange.

Vi har modtaget denne nyhed fra Jaybird

 

Jaybird annoncerer markedets førende 14-timers batteri

Tarah Pro trådløse sportshøretelefoner
Ekstrem holdbarhed, fuldt vejrbestandige earbuds med funktioner, der aldrig er set før, som er inspireret af de ekstreme krav fra sportsudøvere.

 

København, Danmark — 1. nov. 2018 Jaybird, de førende inden for sportshøretelefoner til løbere, annoncerer i dag Jaybird Tarah Pro trådløse høretelefoner – markedets førende batterilevetid på 14 timer, ekstrem holdbarhed, vejrbestandige, kompakte trådløse høretelefoner. Udstyret med unikke funktioner rettet mod sportsudøvere, tilbyder de en sikker, tilpasset pasform og kompromisløs lyd, med den nye individualiserede EQ-funktion i Jaybird-appen. Tarah Pro er de første i Jaybirds Pro Series: en ny serie af trådløse sportshøretelefoner på topniveau til udholdenhedsatleter.

Tweet nu: @Jaybirdsport introducerer 14-timers trådløse høretelefoner: Tarah Pro trådløse sportshøretelefoner bygget til de vildeste eventyr. #PowerYourPassion https://jaybird.co/TarahPro

"Designet med viden fra verdens bedste udholdenhedsatleter, er vi vildt begejstrede for at annoncere Tarah Pro, de første trådløse høretelefoner i Jaybirds Pro-serie,” siger Jamie Parker, CEO i Jaybird. ”Vi har sat barren i kategorien med 14-timers batterilevetid, men jeg må sige, at jeg er lige så begejstret for de funktioner, der giver nye fordele til løbere og fitnessentusiaster, som inkluderer Switch Fit for et hurtigt skift mellem over- og under-øre pasform, non-stick ledningen med refleks og den nye individualiserede EQ i Jaybird-appen.”

Tarah Pro har den førende batterilevetid på markedet med 14 timer, som akkompagnerer sportsudøverne på deres længste løb. En hurtig 5-minutters opladning giver dig to timers afspilningstid, så du kan blive ved med at løbe og skubbe dine grænser. Og, den nye Magnetic Snap Lock-funktion sætter automatisk din musik på pause, når dine earbuds er sat sammen, for at sikre dem rundt om halsen. Musikken begynder igen automatisk fra, hvor du stoppede, når du sætter høretelefonerne tilbage i ørerne, for at spare på batteriet.

Med et letvægtsdesign er Tarah Pro vandtæt (IPX7) og svedafvisende, hvilket betyder, at de kan klare hvilket som helst vejr, du møder: regn, sne eller endda at komme under vand ned til 1 meters dybde i op til 30 minutter. Jaybird har testet Jaybird Tarah Pro i alle tilstande af sved og har brugt dobbelt hydrofobisk nano-coating på tipperne, så du kan træne så intenst, som du vil. Alt omkring Tarah Pro er designet for at sikre maksimal vandtæthed og svedafvisning, inklusiv brugen af den USB-kompatible proprietære oplader.

Da alle træner forskelligt, gør Jaybirds Switch Fit det muligt for løbere og sportsudøvere nemt at kunne skifte mellem en over-øre pasform for et sikkert, sportsspecifikt brug og en under-øre pasform til mere afslappende situationer på turen, mens de forbliver i ørene. Den non-stick reflekterende stofledning hjælper med synlighed, hvilket gør det muligt for dig at træne når det er mørkt udenfor. Og, med det nye Speed Cinch-ledningssystem er det super nemt at tilpasse kabellængden hurtigt. Tarah Pro kommer med tre forskellige størrelser af vores kombinerede silikone øretipper/-finner for en tilpasset komfortabel pasform.

Den seneste version af Jaybird-appen gør det muligt for brugere at benytte helt nye funktioner med Tarah Pro. Nu gør Jaybird det endnu nemmere for folk til at få den perfekte personlige lyd. Som en del af den simple opsætning, vil Jaybird-appen føre brugerne igennem en hurtig høretest for at skabe en personlig EQ-setting baseret på Jaybirds specielle algoritmer. Testen vil hjælpe dig til at skabe din ideelle lydprofil, hvilket betyder en unik, personlig musikoplevelse med kompromisløs lydkvalitet. Derudover indeholder den Jaybirds standard EQ og integreret Spotify®, som tillader dig at lave og dele playlister i appen.

Tilgængelighed

Jaybird Tarah Pro trådløse sportshøretelefoner forventes at være tilgængelige eksklusivt på jaybirdsport.com i dag, og i udvalgte butikker i november 2018 til en vejledende pris på DKK 1.299,-. De trådløse høretelefoner vil være tilgængelige i tre farvekombinationer: Black/Flash, Mineral Blue/Jade. Den tredje farve, Titanium/Glacier, er eksklusivt tilgængelig på jaybirdsport.com. For mere information besøg venligst jaybirdsport.com eller følg os på Instagram og Facebook. Jaybird-appen er gratis og tilgængelig via iOS® og Android™ app stores. Ved brug af appens Spotify®-funktion kræves en Spotify® Premium-konto.