Gigabyte Z390 bundkort og Gigabyte RTX grafikkort CES 2019

Diverse d.  13. januar. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 1387 gange.

For at passe til serien med deres skærme og bærbare computere havde Gigabyte også flere high-end bundkort og adskillige grafikkort på podiet på CES 2019. To af bundkortene, der blev vist opmærksomhed var entusiastiske tilbud, herunder Z390 AORUS Xtreme, som tilbød en 16-faset IR Digital VRM-løsning med Pow / Rstage. For at gå med den kraftige VRM brugte de et nyt skarpt termisk design, der anvender en fins-array kølebøjle med et direkte berøringsvarmerør og en NanoCarbon-baseplate. Trådløst netværk er inkluderet via en indbygget Intel CNVI 802.11ac 2x2 Wave 2 Wi-Fi med AORUS-antenne. Kablet netværk håndteres af et AQUANTIA 10 GbE BASE-T LAN og Intel Gigabit LAN med cFosSpeed. Andre tilføjelser omfatter Intel Thunderbolt 3, eksklusiv RGB Fan Commander og OC Touch. Endelig afrundede funktionerne 127dB SNR AMP-UP lyd med avanceret ESS SABER 9018K2M DAC, LME 49720 og OPA1622 OP-AMP og WIMA audio kondensatorer. Bare vær parat til at betale prisen for adgangen, da dette bundkort leveres med en pris på $ 599.

Gigabyte tog også tingene et skridt videre, også AORUS Z390 Xtreme Waterforce bundkort til rådighed. Det tilbyder mange af de samme funktioner som Z390 AORUS Xtreme, men tilføjer i et AORUS all-in-one monoblok til både CPU- og PCH-området. Det har også Triple Ultra-Fast M.2 slots med PCIe Gen3 x4 interfaces sammen med deres Triple Thermal Guards. For at have råd til dette high-end bord, medmindre du er en ekstrem entusiast, skal du muligvis sælge en nyre i betragtning af sin blødende $ 899 pris. Andre bundkort til rådighed inkluderede både X299 AORUS Master og Z390 AORUS Master, som allerede er tilgængelige i detailsalg.

 

 

Hvad angår grafikkort havde Gigabyte mange på hånden, herunder GeForce RTX 2060 og RTX 2080 modeller. Da vi spurgte om RTX 2060-kortene, fandt vi ud af, at de sidste clockhastigheder endnu ikke er blevet bestemt. Gigabyte vil dog have flere modeller, herunder en Mini-ITX-version, der snart er tilgængelig med de mere traditionelle Windforce OC-modeller mv.

Opmærksomheden samlede sig især om AORUS GeForce RTX 2080 Xtreme Waterfoce WB. Den leveres med en vandforsyningsblok og har RGB Fusion til belysning. Den har også en metalplade med RGB-belyset AORUS-logo og leveres med 4 års garanti, når produktet er registreret. Clockhastigheder blev opført som 1890 MHz sammenlignet med referencekortene 1710 MHz og for at lette yderligere overclocking udnyttede de en 12 + 2 strømfasedesign.

 

Kilde og billeder: techpowerup.com