Nyhed: GIGABYTE lancerer AORUS RTX 2070 Gaming Box

Diverse d.  26. januar. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 1878 gange.

Pressemeddelse:

GIGABYTE udgivelser AORUS RTX 2070 Gaming Box

Opgrader din Ultrabook laptop med realtids ray tracking og A.I.

Taipei, Taiwan, 22. januar 2019 - GIGABYTE, verdens førende producent af premium-hardwareproducenter, annoncerede i dag AORUS RTX 2070 Gaming Box, verdens første ekstern grafikløsning med realtids-ray tracing og AI. AORUS RTX 2070 Gaming Box er udstyret med den nyeste generation af NVIDIA TuringTM arkitektur GeForce RTXTM 2070 grafikkort, og via den nyeste ThunderboltTM 3 højhastighedsgrænseflade giver ikke kun kraftig 3D-spil ydeevne til Thunderbolt ™ 3-aktiveret Ultrabook bærbar computer, men Opgraderer også Ultrabook med real-time ray tracking og kunstig intelligens.

AORUS RTX 2070 Gaming Box er et grafik kraftcenter med et GeForce RTXTM 2070 grafikkort og en 450W PSU installeret indeni, hvilket kræver ingen ekstra besvær eller omkostninger til at sammensætte et imødekommende grafikkort separat. GPU'en afkøles af en tilpasset 130mm stor ventilator, der sikrer overlegen termisk ydeevne og stille drift. Takket være Thunderbolt ™ 3-forbindelsen kan enheden give en betydelig grafikforøgelse til bærbare computere med en hurtig hastighedsoverførselshastighed på 40 Gbps. Thunderbolt ™ 3 plug-and-play-understøttelsen giver også mulighed for hurtige og nemme tilslutninger uden at skulle genstarte pc'en. Gaming Box kan også oplade den tilsluttede laptop med maksimalt 100W strøm på samme tid.

Sammenlignet med andre eksterne grafik alternativer, er AORUS RTX 2070 Gaming Box kompakt og optager meget lidt plads til ethvert kontor eller hjem setup. På grund af sin lille formfaktor kan Gaming Box nemt gemmes eller endda tages med på farten med bæretasken, der følger med produktet. Der er LED belysning, der drives af RGB Fusion 2.0, der lyser fra indersiden af ??chassiset, og den kan synkroniseres med andre AORUS-enheder.

 

Ud over grafikpræstationsopgraderingen fungerer AORUS RTX 2070 Gaming Box som en komplet dockingstation, der supplerer dagens Ultrabook. Bortset fra 3 sæt DisplayPort, en HDMI og en USB-C (VirtualLinkTM) udgange til at forbinde op til 4 eksterne skærme samtidigt, har enheden i alt tre USB 3.0 porte til rådighed bagtil til tilslutning af eksterne enheder eller ekstern lagring til en forbedret brugeroplevelse. Der er også en ekstra Quick Charge 3.0-port, der muliggør opladning af personlige mobilenheder med op til 4 gange en konventionel oplader.

 

For flere detaljer om AORUS RTX 2070 Gaming Box:

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N2070IXEB-8GC#kf

For at lære mere om AORUS:
https: // www.aorus.com