Nyhed: GIGABYTE annoncerer GeForce® GTX 1660-serien

Grafikkort, NVIDIA  d.  14. marts. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 1379 gange.

Pressemeddelse

Taipei, Taiwan, 14. marts 2019 - GIGABYTE, verdens førende producent af premium hardwareproducenter, annoncerede i dag de nyeste GeForce® GTX 1660 grafikkort, der drives af NVIDIA TuringTM-arkitekturen. GIGABYTE lancerede 3 grafikkort - GeForce® GTX 1660 GAMING OC 6G, GeForce® GTX 1660 GAMING 6G, GeForce® GTX 1660 OC 6G. Disse GeForce® GTX 1660 grafikkort bruger ikke kun overclockede GPU'er certificeret af GIGABYTE, men er også bygget med GIGABYTE kølesystemer til spilentusiaster, der kræver bedste ydeevne og den bedste spiloplevelse.

GIGABYTE udgiver GeForce® GTX 1660 GAMING OC 6G grafikkort til brugere, der foretrækker Triple Fan-løsning med den nye GeForce® GTX 1660. Ud over GIGABYTE "Alternate Spinning" -patentet kan det unikke bladflade design effektivt forbedre luftstrømmen, som er skabt af den trekantede ventilatorkant og styres glat gennem 3D-stripekurven på ventilatorfladen. Udstyret med 3 rene kobberkompositvarmerør og direkte berørings-GPU, kan det hurtigt sprede varme fra GPU'en, så grafikkortet arbejder ved lav temperatur med højere ydeevne og produktstabilitet. Desuden er GAMING OC bygget med ekstremt holdbart og overclocket design, der giver over temperatur beskyttelse design og belastningsbalancering for hver MOSFET plus Ultra Durable certificeret chokes og kondensatorer, for at give fremragende ydeevne og længere system levetid. Med hensyn til udseendet kan den stilfulde bagplade med kølig sort ikke kun beskytte komponenterne, men også forbedre grafikkortets struktur for at give fuldstændig beskyttelse. Med RGB fusion 2.0 software kan brugerne synkronisere grafikkortet med andre AORUS-enheder for at skabe den bedste forskellige lyseffekt. Derudover tilbyder Gigabyte desuden en anden original frekvensmodel "GeForce® GTX 1660 GAMING 6G" til brugere, der ønsker dette.

 

 

GeForce® GTX 1660 OC 6G er den bedste Dual fan løsning til brugere som ønsker dette. Med funktioner som alternativ spinning, 90 mm unik blæser og rent kobberkompositvarmerør har kunderne den bedste termiske løsning. Udstyret med Ultra-Durable materialer, leverer den også den bedste kvalitet til brugerne. Derudover giver den stilfulde bagplade ikke kun en æstetisk form, men forbedrer også grafikkortets struktur for at give fuldstændig beskyttelse.

For flere detaljer, besøg venligst den officielle GIGABYTE hjemmeside:

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/

For at lære mere om GIGABYTE:

https://www.gigabyte.com

Om GIGABYTE
GIGABYTE, der har hovedkontor i Taipei, Taiwan, er kendt som et globalt førende mærke inden for it-branchen, med medarbejdere og forretningskanaler i næsten alle lande. GIGABYTE blev grundlagt i 1986 som et forsknings- og udviklingshold og har siden ført føringen på verdens bundkort og grafikkortmarkeder. På toppen af bundkort og grafikkort udvidede GIGABYTE sin produktportefølje yderligere til pc-komponenter, pc-periferiudstyr, bærbare computere, stationære pc'er, netværkskommunikation, servere og mobiltelefoner til at betjene alle aspekter af det digitale liv i hjemmet og kontoret. Everyday GIGABYTE sigter mod at "Opgradere dit liv" med innovativ teknologi, enestående kvalitet og enestående kundeservice. Besøg www.gigabyte.com for mere information.