Nyhed: InWin lancerer A1 PLUS Mini-ITX PC Chassis

Kabinetter d.  16. marts. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 1594 gange.

Pressemeddelse:

Opgraderinger omfatter: 650W Gold-rated PSU, to ASL 120 ADD-RGB fans og indbygget 10W Qi oplader

?Taoyuan, Taiwan, marts 2019? InWin, en førende innovator i PC design, har i dag lanceret sit A1 PLUS mini-ITX PC chassis. A1 PLUS er fornyet med en ny 650W, 80 Plus Gold strømforsyning, der er i stand til at understøtte high-end GPU'er som NVIDIAs RTX-serie eller AMD's Radeon VII. PSU'en er anbragt i et isoleret kammer..

A1 PLUSs slanke struktur består af hærdet glas, stål og anodiseret aluminium. Det værktøjsløse hærdede glaspanel kan fjernes ved blot at trække tapperne og løfte opad. En specialiseret grafikkortholder giver ekstra støtte til tungere kort, der forhindrer dem i at bevæge sig under transporten. Med detaljeret håndværk over det hele, giver den innovative interne struktur problemfri installation og kapacitet til at huse kraftig hardware på trods af den kompakte 20-liters størrelse. For eksempel kan A1 PLUS rumme CPU-kølelegemer op til 160 mm, dual-slot grafikkort på op til 320 mm i længden, ud over sine to 2,5-tommer bays til storage.

En opgraderet Qi trådløs oplader med WPC Qi 1.2 understøttelse er bygget direkte ind i toppanelet. Det giver bekvemmeligheden med 10 W trådløs hurtig opladning inden for rækkevidde, selv når pc'en er slukket. Endvidere findes to USB 3.1 Gen-1 (Type-A) og HD lydporte på forsiden af ??I / O.

A1 PLUS har to premium InWin SIRIUS LOOP 120mm adresserbare RGB-fans (ASL120). De nye fans er skabt af InWin for at blande sløjfer med utrolige farver med god afkøling. Deres lyseffekter kan styres af et adresserbart RGB bundkort eller ved hjælp af den medfølgende RGB controller. Derudover giver en adresserbar RGB LED-strimmel under chassiset en underglødning gennem sit halvgennemsigtige stativ.

Det er ikke kun show og lys, men A1 PLUS har indbygget masser af kølebeslag for at holde dette lille chassis godt ventileret: En 120 mm udblæsningsventilator i siden og en anden bagtil er afbalanceret af to 120 mm indtag langs bunden af chassiset, lige over det medfølgende støvfilter.

For mere information om den nye A1 PLUS, besøg venligst InWin:
https://www.in-win.com/en/gaming-chassis/a1-plus/