Nyhed: Joled starter masseproduktion af monitor OLED paneler 10" til 32" næste år

Skærme d.  10. april. 2019, skrevet af Burgurne 1 Kommentarer.  Vist: 1138 gange.

Virksomheden Joled har rejst en seriøs kapital til at starte en ny produktionslinje for 10" til 32" OLED paneler til high-end skærme, og produktionen starter næste år i 2020. Virksomheden planlægger at lave 220.000 paneler pr. måned. Det betyder, at OLED-baserede skærme endelig vil komme til PC-folket.

JOLED Inc., der har hovedkontor i Chiyoda-ku, Tokyo; Repræsentant direktør og formand: Tadashi Ishibashi, herefter "JOLED"), som udvikler, producerer og sælger organiske lysdioder (OLED) displays, har udviklet verdens første OLED masseproduktionslinjer og begyndte at bygge produktionslinjer til efterprocessen på den nyligt etablerede JOLED Chiba-fabrik.

OLED-displays af JOLED vil blive produceret gennem præ-processen fra matrixprocessen til den trykte OLED-proces udført på JOLED Nomi Site og modulprocessen, der udgør postprocessen, udført på Chiba Site. Efter at have bestået den endelige inspektion, sendes de færdige displayprodukter til kunder fra Chiba. Produktionskapaciteten på Chiba Site vil være ca. 220.000 enheder OLED-skærme pr. måned. Chiba Site er planlagt til at starte arbejdet i 2020, samtidig med Nomi Site.

Hele produktionsprocessen af ??JOLEDs OLED display produktionslinjer vil bestå af pre-processen på Nomi Site og post-processen på Chiba Site. Denne proces vil fungere i 2020, hvor JOLED er indstillet til at producere mellemstore (10- til 32-tommer) trykte OLED-displays til brug i områder som automotive displays og high-end skærme. Nissha, der for nylig blev en fælles aktionær, producerer filmbaserede touch sensorer som en af ??sine vigtigste produkter. JOLED vil arbejde sammen med Nissha inden for touch sensorer til forskellige OLED-skærme i fremtiden.

Med den proprietære RGB-printteknologi til fremstilling af OLED-displays, som muliggør effektiv produktion og repræsenterer en stor nyskabelse inden for OLED-industrien, vil JOLED fuldføre hele processen med masseproduktionslinjer som planlagt til at tilbyde mellemstore OLED-skærme med høj opløsning påkrævet af markedet. JOLED vil fortsætte med at tage udfordringer op med det formål at lede OLED-industrien og opfylde sin mission for at realisere en verden fuld af spænding og følelser, der trækker på førende enheder.

Joled bruger en RGB-trykningsteknik til fremstilling af OLED-panelerne, og ifølge firmaet blev virksomheden grundlagt i 2015 og består af de tidligere OLED-divisioner af Sony og Panasonic.

 

Kilde og billeder: Guru3D.com
 

Anzelz
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-04-2019 20:58:35
Svar/Indlæg:
2343/272

Det var sørme på tide!! Bliver fedt! :D