Nyhed: Nu åbner POWER i Køge

Diverse d.  10. maj. 2019, skrevet af Burgurne 3 Kommentarer.  Vist: 1171 gange.

PRESSEMEDDELELSE

2. maj 2019

Dato på plads

Nu åbner POWER i Køge

Fredag den 10. maj klokken 07.00 åbner POWER dørene til sin splinternye butik på Gammel Lyngvej 23B i Køge. Åbningsfesten bliver fejret med masser af køtilbud, konkurrencer og morgenbrød.

Der arbejdes i øjeblikket på højtryk for at få den mere end 1.000 kvm nye POWER-butik til at stå parat til fredag den 10. maj klokken 07.00. Her slår elektronik- og hvidevarekæden nemlig dørene op til stor åbningsfest med ekstraordinære gode tilbud.

Til de morgenfriske vil der være kaffe og morgenbrød samt en masse konkurrencer og præmier til de tilbudsjægere, der i løbet af natten har stillet sig i kø.

”Siden vi annoncerede vores etablering her i Køge, har interessen for vores nye butik været kolossal. Køgegenserne har virkelig taget godt imod os, og det forpligter. Vi gør os derfor ekstra umage med vores åbningsfest, hvor der bliver vanvittige køtilbud og varer til rene foræringspriser,” siger Jesper Boysen, adm. direktør i POWER.

Priserne skal ned

Butikken i Køge bliver POWERs 14. i Danmark og skal være med til at skabe øget konkurrence inden for elektronik og hvidevarer. Derfor er det heller ikke en tilfældighed, at POWER netop vælger at etablere en topmoderne butik i det tidligere Toys’R’Us på Gammel Lyngvej i Køge.

”Med POWERs etablering skrues der nu op for konkurrencen og ned for priserne. Butikken får et stort opland til glæde for endnu flere pris- og kvalitetsbevidste danskere, som vi forventer lægger vejen forbi POWER i Køge – både til åbningsfesten på fredag og i fremtiden,” siger Jesper Boysen.

POWER forventer, at godt 4.000 mennesker vil besøge den nye butik på åbningsdagen – heraf flere hundrede i kø fra morgenstunden.

Åbningstilbuddene offentliggøres i løbet af onsdag den 8. maj på www.power.dk/køge

 

Her er lidt billder fra tidligere åbninger:

Først i Glostrup

Derefter i Lyngby

 

Læs om alle de gode tilbud her:  https://www.power.dk/koge/

 


Vi var ude aftenen før og kigge om der kom nogen for at lægge i køDer var lidt flere mennesker næste må man sigeDer var sørget for basser og vand til de ventendeMedarbejderne ventede spændt på at køen blev givet friHer klipper chefen for Power den berømte røde tråd

soerenjensen
 
Overclocker
Tilføjet:
08-05-2019 15:48:38
Svar/Indlæg:
1/0

Fedt fedt fedt. Er faktisk efter, mange års troskab til Elgiganten, begyndt at foretrække Power. Det er altid godt med noget konkurrence til de store etablerede selskaber. Ser frem til det. 

-----------------------

Mvh Søren JensenSvaret blev redigeret 1 gang, sidst af MazdaMadsen d. 08-05-2019 16:24:52.


The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
08-05-2019 18:21:26
Svar/Indlæg:
4714/1687

Læs om alle de gode tilbud her....


https://www.power.dk/koge/pansertjald
 
Superbruger
Tilføjet:
08-05-2019 21:48:36
Svar/Indlæg:
1083/55

Det er sgu billigt nok for en i9 9900k