Nyhed: Cooler Master lancerer det nye masterbox Q500L kabinet

Kabinetter d.  09. maj. 2019, skrevet af Burgurne 2 Kommentarer.  Vist: 1006 gange.

Pressemeddelse:

Cooler Master lancerer det nye masterbox Q500L kabinet

Udgivelsesdato: 2. April 2019

Dateline City: Eindhoven, Holland

Cooler Master lancerer den nye masterbox Q500L

 

Eindhoven, Holland-Cooler Master, et prisbelønnet PC Components selskab, lancerer den nye masterbox Q500L. Deceptivt lille i statur dog overraskende robust i funktioner, Master box Q500L understøtter et standard ATX BUNDKORT og en ATX strømforsyning i et meget kompakt layout.

 

High-density bygger

Den seneste tilføjelse til Q-serien skubber yderligere standarderne i et kompakt ATX-kabinet. Det interne layout placerer strømforsyningen på toppen/forsiden af chassiset til fuldt ud at udnytte plads, mens der tilbyder rigelig plads til komponenter. Selv med en ATX strømforsyning, kan man montere et grafikkort på op til 360mm. parret med støtte til en 240mm radiator op top, masterbox Q500L passer til et fuld størrelse kraftcenter.

 

  • Minimerede dimensioner for standard ATX – MasterBox Q500L understøtter standard ATX bundkort og PSUs, med en krops dybde og højde på kun 386 x 381mm.
  • Fuldt perforeret chassis-top, front, bageste, og bund paneler er fuldt perforeret for at tilbyde luftstrøm til forskellige køling konfigurationer.
  • Flytbart I/O-panel – retningen for chassiset er alsidig med mulighed for at flytte i/o-panelet for at bevare tilgængelighed.
  • Lodret og vandret position – caSe kan vendes lodret eller vandret. Gumberized skruer fungerer også som fødder til at supplerevandret retning.
  • Lodret PSU placering – PSU er placeret på forsiden af chassiset til fuldt ud at udnytte det indvendige rum. Beslaget kan flyttes afhængigt af hardwarekonfiguration og bundkort formfaktor.
  • Magnetiske støvfiltre – de magnetiske støvfiltre har et unikt design. Magneter giver mulighed for hurtig fjernelse og installation for nem rengøring af støvfiltre med gummi Stompers at holde filtrene på plads.
  • Clean routing plads-bag bundkortet bakke, 27 ~ 30mm bredde af plads tilbydes til kabelstyring med hele perimeter fungerer som en kanal for kabler.
  • Transparent kant-til-kant-Sidepanel – sidepanelet viser system build i fuld visning.

 

 

 

Konfigurationer kan variere

En specialbeslag gør det muligt at montere strømforsyningen i toppen/forsiden af chassiset.Da beslaget også kan monteres forskellige steder, kan forskellige hardwarekonfigurationer nyde forskellige fordele.For eksempel, hvis et mini ITX bundkort bruges i stedet for en standardATX i MasterBox Q500L, kan strømforsyningen monteres i den konventionelle position bagerst i bunden, for at give mulighed for øget ventilation på frontpanelet. For at få den bedste radiatormontering, kan strømforsyningen flyttes til en lavere position i toppen/forsiden. Selvom køle konfigurationer kan ændre sig afhængigt af bygge-og formfaktoren, er hele chassiset perforeret for at tilbyde så mange kombinationer som muligt.

 

Én størrelse passer til alle

Alle signaturfunktioner i Q-serien deles med Masterbox Q500L, fra det flytbare i/O-panel til dens evne til at orientere vandret eller lodret. Da hele Q-serien deler én størrelse, er alt tilbehør bagudkompatibelt. Dette omfatter håndtag, fødder, I/O-panelet, og paneler fra sine forgængere. Fremtidige iterationer af Q-serie modeller vil også opretholde denne filosofi, sikre udviklingen af hele serien og alsidigheden i hver model.  Masterbox Q500L tager Q-seriens signaturfunktioner og anvender dem på standard ATX, alt sammen i et deceptivt lille, men robust kabinet.

 

 

Pris & tilgængelighed

Masterbox Q500L vil være tilgængelig hos lokale forhandlere snart, for en MSRP;

DKK 389 kr.

NOK 509 KR

SEK 549 KR

52 EUR

http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/masterbox-q500l

 

 

 

###

 

Om Cooler Master:

Cooler Master er en global computerkomponenter og perifer virksomhed med en 27-årig track record i frigivelse af innovative produkter, der virkelig fremmer branchen. Vi er drevet af en passion for de ting, der gør opbygningen af en PC til sådan en unik, berigende oplevelse, og understøttet af en vision om, at vi kan genopfinde den måde, disse maskiner er designet, lavet og brugt. Fra vores skelsættende udgivelse af den første aluminiums PC nogensinde til vores banebrydende switch til det modulære format, har Cooler Master forpligtet sig til at bringe vores kunder og fans det bedste i valg og kontrol. For mere information om Cooler Master, kan du besøge www.Coolermaster.com eller Følg os på http://www.Facebook.com/Coolermaster

Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
10-05-2019 04:24:49
Svar/Indlæg:
15956/637

Desværre er det bare en hot box, så det skal ikke være et kabinet man bruger til en i9 9900K/Ryzen 7 2700X og GTX 1080Ti/RTX2080/Vega64/ Radeon VII.KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
12-05-2019 00:18:57
Svar/Indlæg:
4282/306

#1 Det ser da umiddelbart ud til man godt kan skabe et fornuftigt air-flow med plads til blæsere i bunden, fronten, toppen og bag?