Nyhed: Lian Li Chassis annoncerer nye fans, CPU AIO og motoriseret PC-skrivebord

Kabinetter d.  28. maj. 2019, skrevet af Burgurne 4 Kommentarer.  Vist: 1389 gange.

LIAN LIs stjerner på showet i år er bl.a. den flotte nye Odyssey X serie, et nyt PC kabinet, og det revolutionerende Concept UNI Fan, en flot behagelig løsning på kabelføring.

LIAN LI lancerer også nogle få nye produkter som den næste generation af TU- og LANCOOL-serien-chassiset med TU150 og LANCOOL II, samt ny designede produkter med O11D-Distro Block G1 og O11 Dynamic XL. Derudover vil LIAN LI også præsentere sine seneste skrivebordsløsninger med DK-04 F og DK-05 F samt en ny udfordrer i AIO-feltet med Galahad 240 CPU AIO. Endnu engang frembringer LIAN LI en vellykket løsning, der helt sikkert vil glæde PC-entusiaster.

 

Odyssey X
LIAN LI gør sin entre i den specielle formfaktor-showcase-verden med Odyssey X, et enestående 2-i-1-morphable PC-kabinet. Mens Odyssey X er designet til at tilbyde alt, hvad du ville forvente af LIAN LI i en velafrundet DIY-orienteret sag, giver den et unikt niveau af tilpasning med dets evne til at skifte mellem to tilstande, Performance vs Dynamic. Mens Performance-tilstanden er designet til at give mere plads til tykke radiatorer, den ene på forsiden og den ene på siden, holder den en mere klassisk stil. Når den er samlet i dynamisk tilstand, er al aluminium Odyssey X mere aggressiv og stilfuld, hvilket gør det til et rigtigt flot look.

 

Koncept UNI Fan
Mens RGB-fans kan findes i de fleste systemer i dag, giver Concept UNI Fan en unik og forfriskende funktion, der gør installation og kabelføring til en leg. Koncept UNI Fans er designet med et hurtigt forbindelsessystem, der kan sammenlåses og sammenkædes for at gøre installation og strømforbindelsen let med kun 4 skruer (2 ved den første ventilator og to sidst) og et enkelt kabel. Hver koncept UNI Fan leveres med et hot-plug-kabel og et hurtigkoblingspunkt mellem han og hun, der gør det muligt for blæseren enten at blive monteret enkeltvis eller at have flere fans sammenkoblet problemfrit og fungere som en enkelt enhed.

 

TU150
TU150-funktionaliteterne er designet til at imødekomme de nyeste pc-DIY-trends, og er inspireret af markedslederne TU100 og TU200. Bemærkelsesværdige forbedringer omfatter et redesign af det ikoniske håndtag, der nu kan trækkes ind og kan forsvinde problemfrit ind i chassis toppanelet for at blive til et stilfuldt system, som alle kan beundre. Derudover giver håndtaget større dybde, hvilket giver plads til ordentlig kabelføring, et vigtigt element i mini-ITX-tilfælde. Leveres med et aluminiums sidepanel eller et hærdet glaspanel, giver TU150 brugeren mulighed for at vise deres RGB-entusiasme eller forblive elegant og subtil. Holdes DIY-ånden i tankerne, forbliver TU150 en rummelig mini-ITX-sag med masser af plads til kabelføring, plads til en 120 mm ventilator foran og bagved for god luftcirkulation og temperaturregulering og tilstrækkelig dybde til en 172 mm høj luftkøler eller en 120 mm AIO.

 

LANCOOL II
Den nyeste tilføjelse til LANCOOL-serien er den perfekte kombination af funktionalitet og fleksibilitet. Med flip-paneler når tilgængeligheden et nyt niveau, der aldrig blev opnået før. De hængslede glaspaneler og to nederste PSU-hylder betyder, at brugerne nemt kan styre kabelføringen og også få adgang til deres HDD og SSD uden at adskille eller ødelægge deres kabelføring. LANCOOL II tager også skridtet videre i retning af bedre kabelstyring ved at tilbyde kabeldæksler, der gør det muligt at skjule alle dine kabler på højre side af kabinettet, så du kan opnå en problemfri kabelføring. LANCOOL II er optimeret til afkøling, samtidig med at det opretholder et unikt udseende. LANCOOL II er udstyret med et quick connect panel, der kan håndteres via nogle knapper på samme panel, samt to store mesh på forsiden for uhindret luftstrøm. Desuden er det let aftagelige ventilationsbeslag tæt på beslaget designet til at give yderligere luftindtag samt vandret montage for at tillade installation af tykkere radiatorer eller simpelthen at flytte ventilatoren væk fra beslaget.

 

O11D-Distro blok G1 designet af EKWB
LIAN LI O11 Dynamic case succes blandt samfundet har været overvældende. Da det bliver det nye referencechassis til vandkøling, samarbejdede LIAN LI med EKWB for at designe en ny distroblok for at give intet andet end den bedste løsning til vandkøling. O11D-Distro-blok G1 har flere vandindløbs- og udløbsporte for at give en tilpasningsløs montering til enkelt GPU, dobbelt GPU, vertikal GPU, single rad eller dual rad konfigurationer. De endeløse konfigurationsmuligheder eliminerer også behovet for yderligere rørbøjning, hvilket gør vandkøling med O11D Dynamic til en drøm.

 

O11 Dynamic XL ROG-certificeret
O11 Dynamic XL er den nyeste og bedste opgraderede version af den meget populære O11 Dynamic. O11 Dynamic XL er igen designet i samarbejde med Tysklands berømte Der8auer, og er større på alle måder (dybde, højde og bredde) for yderligere at øge muligheden for vandkøling ved at give mere plads til tykkere radiatorer samt højere GPU vand blokke. Rummet bag bundkortbakken indeholder nu fire hot-swappable harddiskbure samt fire ekstra SSD-rum bag kabelbjælken. De ekstra dæk / SSD bakker monteret på siden af radiator området giver mulighed for, at brugeren enten vælger at installere SSD'er eller fjerne bakken for at montere ventilatorer eller en radiator. Modulariteten af disse bakker muliggør også placering af SSD'erne i bunden af kabinettet.

 

DK-04 F og DK-05 F
Med DK-04 F og DK-05 F leverer LIAN LI en skrivebords- / arbejdsstationsløsning med et stilfuldt design, justerbart højttalersystem, rummelig enkelt / dobbelt systembay, der giver stor fleksibilitet til virkelig at skabe en unik desktop-pc-combo. Derudover går LIAN LI så langt som at tilføje et aldrig set før krystal toppanel. Når det er tændt, er panelet så klart som det hærdede glas det er lavet af, men når det er slukket, skifter krystalpanelet til en blank finish for at give en mere diskret finish. Nye LED-styrings- og blæserhastighedskontrolknapper findes på forsiden af skrivebordet, så du fuldt ud kan styre dit skrivebords stil og støjniveau.

 

Galahad 240
LIAN LI gør sin entre i CPU AIO-kølingen med Galahad AIO 240. Med en 240 mm radiator, dobbelt fans og en tilpasningsbar CPU-blok til de fleste af AMD og Intels stik, er Galahad en rigtig "ridder i skinnende aluminium børstet rustning", der vil kæmpe for termisk smøring med stil. Med en ring af adresserbare lysdioder øverst på CPU-blokken, som kan styres via en fjernbetjening, kan lyseffekten minimeres ved at montere en magnetisk dækselhætte, hvilket gør tilstedeværelsen af AIO mere diskret.

 

Kilde og billeder: Guru3D.com

Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
28-05-2019 21:10:45
Svar/Indlæg:
2008/273

Ja det ser s.. lækkert ud ... lad os få nogle af de Lian LI produkter til test. :)Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-05-2019 15:02:25
Svar/Indlæg:
5515/1195

Jeg ville meget gerne selv se det skrivebord IRL 🙂

Mon The Boss kan få noget af dette til test? Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Burgurne d. 29-05-2019 15:03:14.


KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
30-05-2019 15:03:43
Svar/Indlæg:
4281/306

Det er ret lækkert bord, men en magnet for fedt fingre. 

 

Vi har dækket nyheden her fra Computex og set de nye ting live. Vores egne billeder er i Computex dag 2. 😊M.Beier
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
30-05-2019 19:31:59
Svar/Indlæg:
2029/121

https://youtu.be/-Xa7h0zLTpo

 

Skal lige have tilføjet denne video til nyheden ved lejlighed 😉