Nyhed: Gigabyte AORUS KD25F Tactical Monitor

Skærme d.  30. maj. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 954 gange.

Pressemeddelse:

 

Taktisk Monitor til FPS gamere AORUS KD25F lanceret!

0,5 ms responstid, 240Hz opdateringshastighed og custom crosshair. Drømme monitor til FPS gamere

 

 

Taipei, Taiwan, 29 maj,2019 – Gigabyte Technology Co. Ltd, en førende producent af bundkort og grafikkort, lancerede en taktisk skærm lavet til FPS GAMERE, Aorus KD25F taktisk Monitor. AORUS KD25F er en 24,5 tommer Full HD (1920x1080 opløsning, 16:9 ratio) skærm med et TN panel med ultra-hurtig flydende krystal teknologi, som øger panelets responsrate med op til 70% og giver panelet har en utrolig responstid på 0,5 MS (MPRT). Sammen med en 240 Hz opdateringshastighed, er denne skærm den perfekte skærm til FPS gaming som gamerne vil elske pga hastigheden og reaktionsevnen. Dette TN panel er et ægte 8-bit panel med 100% sRGB som er virkelig sjældent for en TN panel, da TN paneler ellers er kendt for deres dårlige farve. Vil du have den perfekte FPS oplevelse med fremragende farver? KD25F er dit svar!

AORUS KD25F deler samme design som verdens første taktiske Monitor AD27QD. Digital LED-belysning, den fulde funktions stander, rammeløst design og et indbygget Power Board er det samme som den første skærm. PiP/PbP kan sætte 2 billeder på én skærm, og du kan skifte lydkanalen til den kilde, du ønsker, hvilket gør denne skærm ekstra fleksibel til forskellige behov. Selve hardwaren er forbløffende nok, men tilføjelsen af dens softwarefunktioner gør det utroligt. AIM Stabilizer, skræddersyet crosshair, den eksklusive ANC funktion, ved at have alle disse funktioner i en skærm gør dig til kongen af slagmarken!

Gamere kan bruge joysticket på skærmen til at styre OSD, men som et alternativ kan de bruge OSD Sidekick-softwaren til at justere parametrene med tastaturet og musen, så du kan se den ændring, du har mulighed for at justere ”on the fly”. AORUS KD25F understøtter 2 HDMI, 1 DP, 2 USB 3,0, et mikrofonstik og et lydstik. Med den Live opdateringsfunktion, som OSD Sidekick giver, kan du altid opdatere til den nyeste funktion frigivet af aorus til din Monitor.

AORUS ' taktiske funktioner er forklaret nedenfor:

? Black Equalizer: Lysner de mørke dele i billedet for bedre synlighed i mørke områder.

? AIM Stabilizer: Denne funktion vil hjælpe dig med at reducere sløring af rekyl effekts mens du skyder i et FPS spil. Det kan også hjælpe dig med at spore bevægelige fjender meget lettere.

? GameAssist: Dette er et sæt af OSD-funktioner, der hjælper dig i spillet. Det omfatter et tilpasselig trådkors, en tæller, en timer, og multi-screen justerings linjer.   

? AORUS Dashboard: Vi kan vise hardware oplysninger direkte på skærmen, såsom mus DPI og GPU/CPU-oplysninger.

? OSD Sidekick: Du kan nu styre skærmen gennem denne software og styre din OSD med mus og tastatur. En meget nemmere måde at justere din skærm på.

? Aktiv støjreduktion (ANC): når du slutter din mikrofon til skærmen, kan den hjælpe dig med at annullere støjen omkring dig. Den eneste ting, der går gennem mikrofonen, når du kommunikerer med din holdkammerat er din stemme.

 

AORUS KD25F produkt info:https://www.aorus.com/KD25F

For flere AORUS produkter, se venligst webstedet nedenfor: https://www.aorus.com

For flere GIGABYTE produkter, se venligst webstedet nedenfor: http://www.gigabyte.tw

 

Om GIGABYTE opgradér dit liv

GIGABYTE, et globalt førende brand i IT-branchen, tilbyder en bred produktportefølje, herunder bundkort, grafikkort, PC-komponenter, PC-enheder, bærbare computere, stationære pc'er, netværkskommunikation, servere og mobiltelefoner. GIGABYTE viser også toppen af sin hardware Excellence i AORUS, hvor det giver et fuldt spektrum af innovative gaming produkter, der leverer den ultimative ydeevne og eksemplificere pc'ens evne til at bringe spillerne hidtil usete lækkerier. Siden sin grundlæggelse i 1986, har GIGABYTE taget føringen i verdens bundkort og grafikkort innovationer og blevet internationalt anerkendt af national Quality Award, Taiwan Excellence Award, Asia Info tech 100, og som et Taiwan top 20 global brand. Med ideen om at "Opgradér dit liv", skaber GIGABYTE innovative digitale løsninger, der helt opfylder forbrugernes behov og ønsker. Besøg www.gigabyte.com for at få flere oplysninger.

* Alle varemærker, produktnavne og firmanavne eller logoer, der er nævnt heri, tilhører deres respektive ejere