Nyhed: CoolerMaster lancerer MasterLiquid ML240P Mirage

Køling d.  19. juni. 2019, skrevet af Burgurne 0 Kommentarer.  Vist: 768 gange.

PRESSEMEDDELSE:

19. juni - Cooler Master, en global leder inden for pc-komponentfremstilling, annoncerede i dag lanceringen af den nye MasterLiquid ML240P Mirage all-in-one (AIO) flydende CPU-køler. Som en del af Cooler Master's Pro serie af komponenter, hæver ML240P Mirage brugeroplevelsen i både termisk ydeevne og spektakulær RGB-belysning.


Designet og fremstillet af Cooler Master's dygtige inhouse team, afslører ML240P Mirage hvad der er indeni. Med en gennemsigtig pumpeafdækning i dette unikke design, giver det brugerne et klart billede af indmaden kombineret med otte adresserbare RGB
(ARGB) -dioder rundt om den indre kant af pumpen.  Derved vil brugerne af ML240P Mirage kunne nyde et hypnotiserende lys show.
Alle lysdioder på ML240P Mirage kan styres via Cooler Master's Lighting Control software, herunder nu den nye Mirage-tilstand designet specielt til denne AIO.


Designet udelukkende til MasterLiquid ML240P Mirage er to 120mm fans med sammenkoblede fan blades CoolerMasters nye firkantede ramme. Ved at tilføje en ydre ring, der forbinder hvert blad, har CoolerMaster reduceret vifteforvrængning, støj og yderligere forbedret køleevne af ML240P Mirage. Hver af de medfølgende fans er udstyret med otte ARGB LED-lamper.
Cooler Master har inkluderet både Intel og AMD bøjler med ML240M Mirage for fuld "ud af kassen kompatibilitet" med de seneste generationer af CPU'er. Derudover er et TR-4 beslag også inkluderet i tilbehørstasken for at eliminere behovet for et særskilt køb.


Også inkluderet i ML240P Mirage er en kablet ARGB-controller, der muliggør nye belysningsmetoder og lette belysningskontrollen. Ud over at være kompatibel med Cooler Master's lysstyringssoftware, er ML240P Mirage også kompatibel med de fleste store RGB-bundkortproducenter som ASUS, MSI og ASRock, og deres medfølgende software.

MasterLiquid ML240P Mirage vil være tilgængelig hos lokale forhandlere med en pris af;
1.518 NOK
1.162 DKK
1.704 SEK
€ 154,95

Om Cooler Master:
Cooler Master er et Taipei-baseret, globalt computerkomponent firma med mere end 25 års erfaring i innovative
produkter, der virkelig fremmer branchen. Vi er drevet af en passion for de ting, der gør det at opbygge en pc så unik som muligt, givet vores
erfaring og vedvarende vision. Fra vores frigivelse af det første hel-aluminium pc-kabinet til vores banebrydende switch til modulformatet, er Cooler Master forpligtet til at bringe
vores kunder og fans det yderste i valg og kontrol. For mere information om Cooler Master, besøg venligst http://www.coolermaster.com eller
følg os på http://www.facebook.com/coolermaster